“Ελένη, σταμάτα! Θα το μετανιώσεις”! Τί έκανε την Μενεγάκη να χάσει τον ύπνο της

“Ελένη, σταμάτα! Θα το μετανιώσεις”! Τί έκανε την Μενεγάκη να χάσει τον ύπνο της

Την τελευταία στιγμή έκανε πίσω. Τα μηνύματα στον προσωπικό της λογαριασμό τής προκάλεσαν σοκ.



Το σκεφτόταν εδώ και πολύ καιρό, από την αρχή της εγκυμοσύνης της. Όταν βγήκε από το μαιευτήριο κρατώντας αγκαλιά την κόρη της Μαρίνα φαινόταν ότι είχε πάρει τις αποφάσεις της. “Χρειάζομαι μια αλλαγή” έλεγε και όλοι πίστεψαν ότι θα κάνει την σκέψη της πραγματικότητα. Όμως, έκανε πίσω. Η απόφασή της μπορεί να προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς αλλά δεν ήταν ξαφνική. Είχαν προηγηθεί μηνύματα που την έκαναν να χάσει τον ύπνο της. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Twitter είχε πάρει φωτιά! Δεν περίμενε με τίποτα τέτοια αντίδραση και φοβήθηκε πως ό,τι έχτισε τα τελευταία 20 χρόνια στην τηλεόραση και την έφεραν στην κορυφή, υπήρχε κίνδυνος να γκρεμιστούν. Άλλωστε, τα μηνύματα ήταν ξεκάθαρα: “Μην το κάνεις! Δεν θα σε ξέρουμε μετά”.


Η Ελένη Μενεγάκη σπάνια μιλάει εκτός της εκπομπής της, αλλά όταν γίνεται αυτό βγάζει ειδήσεις. Έτσι και τώρα, με αφορμή την “χρυσή” συμφωνία που έκλεισε με τη “L' Oréal Paris”. Η παρουσιάστρια και επίσημα πλέον είναι η νέα “πρέσβειρα” της πολυεθνικής εταιρείας καλλυντικών, ενώ έλυσε το μυστήριο που πλανάται από την αρχή του καλοκαιριού. Θα δούμε φέτος στις οθόνες μας μια... άλλη Μενεγάκη από αυτήν που είχαμε συνηθίσει ή όχι;

Είναι αλήθεια ότι τους τελευταίους μήνες υπήρξε έντονη φημολογία ότι η Ελένη θα άλλαζε δραστικά το χρώμα των μαλλιών της, με αφορμή τη συγκεκριμένη συνεργασία, και θα τάραζε τα νερά της τηλεόρασης. Όμως, τελικά δεν πήρε αυτό το ρίσκο, αφού κάθε δραματική αλλαγή μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που περιμένεις. Κι αυτό η “βασίλισσα” της ελληνικής τηλεόρασης το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Άλλωστε, εκτός από την οικογένειά της, που εξέφρασε τις αμφιβολίες της, και ο απλός κόσμος τάχθηκε κατηγορηματικά εναντίον οποιασδήποτε αλλαγής. Μάλιστα, οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες που ούτε και η ίδια το περίμενε. Ουσιαστικά της ζητούσαν να μείνει η Ελένη όπως την ξέρουν και την αγαπούν γιατί διαφορετικά θα μετανιώσει για τις αλλαγές που σκέφτεται.



“Έπεσε” το διαδίκτυο

“Δεν είμαι σίγουρη αν θα άρεσε αυτή η αλλαγή. Από την οικογένειά μου, μέχρι τον κόσμο που με βλέπει ακόμα και στον ύπνο του ξανθιά”, εξομολογήθηκε η Μενεγάκη για να αποκαλύψει στη συνέχεια τον κακό χαμό που έγινε, ειδικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter από τα μηνύματα που δέχθηκε. “Μην αλλάξεις τα μαλλιά”, “Ελένη μην το κάνεις αυτό, δεν θα σε ξέρουμε, μη μας το κάνεις αυτό” ήταν το νόημα των μηνυμάτων στο Twitter που κατέκλυσαν το διαδίκτυο και πραγματικά την ταρακούνησαν. Δεν είχε ξαναδεί τέτοια “επίθεση” και λίγο έλειψε να μπλοκάρει ο λογαριασμός της. “Μπορεί και εγώ να μην αναγνωρίζω τον εαυτό μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά, δείχνοντας τον μεγάλο φόβο της, εκείνες τις δύσκολες νύχτες πριν πάρει την τελική της απόφαση. Η Ελένη είχε χάσει τον ύπνο της, αφού η αντίδραση ήταν τόσο έντονη κι έβαζε σε κίνδυνο την καριέρα της. “Όλη μου τη ζωή, περισσότερο από 20 χρόνια, είμαι με βαμμένο μαλλί. Σχεδόν έχω ξεχάσει πώς ήμουν”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Το ίδιο σκέφτηκε για τους πιστούς θαυμαστές της και δεν ήθελε να γκρεμίσει το μύθο που είχε χτίσει αυτή την εικοσαετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular