Υλικά:
2 πακέτα κράκερς
200γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
250γρ ζάχαρη
1 κουτί γάλα εβαπορέ διαλυμμένο με νερό
2 αυγά
6 κ.σ κορν φλάουρ
2 φακελάκια Garni ζαχαροπλαστικής
Τριμμένα κράκερς,ζάχαρη άχνη και κανέλα για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κορν φλάουρ,τα αυγά και το 1/2 λίτρο γάλα
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το υπόλοιπο γάλα,την ζάχαρη,το βούτυρο,προσθέτουμε το μείγμα με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα
Σε ένα ταψάκι ή πυρέξ 25 εκ βάζουμε μια στρώση κράκερς,απο πάνω απλώνουμε την μισή κρέμα καυτή,συνεχίζουμε με άλλη μια στρώση κράκερς και τελειώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα.Αφήνουμε να κρυώσει
Ετοιμάζουμε τα 2 φακελάκια Garni σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και την απλώνουμε πάνω απο την κρέμα
Πασπαλίζουμε με τριμμένα κράκερς,ζάχαρη άχνη και κανέλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου