Σούσι μπαρ με αυστηρό dress code ετοιμάζει επιχειρηματίας-σύζυγος γνωστής παρουσιάστριας!

Σούσι μπαρ με αυστηρό dress code ετοιμάζει επιχειρηματίας-σύζυγος γνωστής παρουσιάστριας!


Είναι νέος, πετυχημένος και εν καιρώ κρίσης η δημιουργικότητα και η φαντασία του καλπάζουν. Ο λόγος για τονΓιώργο Ανδρίτσο, ιδιοκτήτη των γιαπωνέζικων εστιατορίων Kiku σε Αθήνα και Μύκονο. Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον γάμο του με την παρουσιάστρια και διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά, ωστόσο στον χώρο του ήταν και είναι ένας από τους πιο δυνατούς και γνωστούς επιχειρηματίες.
Ο Γιώργος Ανδρίτσος σε λίγες μέρες ανοίγει το γιαπωνέζικο εστιατόριό του στο Κολωνάκι με έναν πιο private αέρα. Το Kiku λοιπόν, θα ανοίγει τις πόρτες του αποκλειστικά σε μέλη και αυτά θα μπορούν να μπούνε μόνο με το κατάλληλο dress code.  Αθλητικά ρούχα, σαγιονάρες, καπελάκια του μπέιζμπολ και σορτς δεν επιτρέπονται. Τα κομψά καπέλα επιτρέπονται, ενώ θα απαγορεύεται η είσοδος σε όσους δεν τηρούν τους κανόνες του dress code.

Αναλυτικότερα, το μπροστινό κομμάτι του εστιατορίου μεταμορφώνεται σε ένα premium bar με άνετους καναπέδες και πολυθρόνες, ενώ τα μέλη του θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ποτά μέσα από μια ποικιλία premium αποσταγμάτων .
Το members only εστιατόριο θα έχει όριο τα 150 μέλη και κάποια από τα προνόμια που θα έχουν τα members είναι ότι θα μπορούν να κλείνουν το μαγαζί μόνο γι’αυτούς και την παρέα τους ή για business meeting, ενημερώνοντας τρεις μέρες πριν. Στον χώρο θα υπάρχει dj για τις μουσικές επιθυμίες των μελών.
Άλλο ένα πλεονέκτημα που θα έχουν τα μέλη είναι και η προσωπική εξυπηρέτηση από την ομάδα του Κiku στο σπίτι κάθε μέλους για κάποιο δείπνο ή πάρτι.
Επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Ανδρίτσο, ο οποίος δηλώνει ενθουσιασμένος και ανυπομονεί να ανοίξει το μαγαζί. Όπως μας είπε: «Στις 10 Οκτωβρίου ανοίγουμε για όλον τον κόσμο, όπου και για δεκαπέντε μέρες θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τον νέο μας ανακαινισμένο χώρο, να δοκιμάσει τα premium ποτά και να γευτεί την γιαπωνέζικη κουζίνα μας. Από εκεί και μετά θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα γίνει μέλος». Στην ερώτησή μας τι άλλο ετοιμάζει επιχειρηματικά μας αποκάλυψε πως από το νέο έτος θα ανοίξει το ίδιο εστιατόριο και στο Λονδίνο, ενώ η σύζυγός του, Σίσσυ Φειδά επιμελείται την διακόσμηση όλων του των μαγαζιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular