Η οικιακή βοηθός "μάσαγε" σιγά σιγά και με χαμόγελο ότι πολυτιμότερο έβρισκε

Η οικιακή βοηθός

Η 40χρονη οικιακή βοηθός από τις Φιλιππίνες είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της γριούλας που φρόντιζε, ενώ και η υπόλοιπη οικογένεια, ικανοποιημένη από την φροντίδες που παρείχαν στην γιαγιά τους, δεν υποψιαζόντουσαν το τι συνέβαινε πίσω από την ευγένεια και το χαμόγελό της...


Σήμερα εκδόθηκε διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 40χρονης από τις Φιλιππίνες για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής, κλοπής από κατοικία και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου από γυναίκα κάτοικο Αραδίππου, ότι είχε υποψίες πως στις 25/8/2015 η οικιακή βοηθός της μητέρας της, ηλικίας 40 χρόνων, από τις Φιλιππίνες, της έκλεψε ένα χρυσό μενταγιόν.

Η Αστυνομία άρχισε έρευνες σε υποστατικά και άτομα που εμπορεύονται χρυσό. Σε ένα από αυτά εντοπίστηκε το χρυσό μενταγιόν, ενώ η αλλοδαπή φέρεται να πούλησε στο παρελθόν στο ίδιο υποστατικό και δύο χρυσά δαχτυλίδια.

Η κόρη της ηλικιωμένης διενήργησε έλεγχο στα κοσμήματα της μητέρας της και διαπίστωσε πως έλειπαν διάφορα χρυσά και λευκόχρυσα δαχτυλίδια, καδένες λαιμού και άλλα χρυσαφικά συνολικής αξίας 6, 960 ευρώ.

Η 40χρονη από τις Φιλιππίνες συνελήφθη από την Αστυνομία, τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular