Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Από το περιοδικό ΥΟU και τον Γιώργο Μπέζα.

Την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της διανύει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αφού σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα. Η ίδια, μάλιστα, που ξετρελαίνεται με τα μωρά, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου βάφτισε ένα πανέμορφο κοριτσάκι και της έδωσε το όνομα Νεφέλη.




2375058

Μάλιστα, ανέβασε στο Ιnstagram ένα κόκκινο φορεματάκι δώρο για τη βαφτιστήρα της γράφοντας: “Επάγγελμα, νονά… Ευλογημένη Νεφέλη”. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της Φώτης Μπενάρντο (όπως είναι το καλλιτεχνικό όνομα του Φώτη Γιαννακόπουλου) σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί και αυτό είναι κάτι που τους χαροποιεί ιδιαίτερα αφού και οι δύο το ήθελαν πολύ.


2375071


Ο φωτογραφικός φακός του YOU “τσάκωσε” την Πηνελόπη να κάνει βόλτες στο Κολωνάκι το μεσημέρι του Σαββάτου, χαζεύοντας στις βιτρίνες. Η ίδια ξετρελάθηκε με ένα μικρό κουκλόσπιτο που της κέντρισε το ενδιαφέρον και μπήκε στο κατάστημα και το αγόρασε. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει αν ήταν ένα ακόμα δώρο για τη βαφτιστήρα της ή ένα από τα πρώτα αντικείμενα που θα διακοσμήσουν το δωμάτιο του πρώτου της παιδιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular