TheFoodCorner: Σοκολατένιος κορμός με κάστανα χωρίς ζάχαρη και vegan


Φτιάχνουμε τον πιο κολασμένο κορμό χωρίς γλουτένη, χωρίς δημητριακά, χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη, χωρίς λιπαρα, μόνο με αγνή μαγεία φρούτων και καρπών της φύσης.


Υλικά

  • 350γρ. κάστανα βρασμένα
  • 8 χουρμάδες ψιλοκομμένοι
  • 200γρ. κουβερτούρα 65% κακάο
  • 130γρ. λάδι καρύδας
  • 2 κουτ. σούπας αμυγδαλοβούτυρο
  • 2 κουτ. σούπας χαρουπόμελο
  • 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι Ιμαλαΐων
  • 1 χούφτα αμύγδαλα ή φουντούκια ή 1 κ.σούπας μπράντι (προεραιτικά)


Διαδικασία

Σε μπεν μαρί λιώνετε την σοκολάτα με το χαρουπόμελο.

Σε βαθύ μπολ αναμιγνύετε τα κάστανα σπασμένα σε κομμάτια, και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτετε την σοκολάτα και ανακατεύετε καλά.

Αδειάζετε το μίγμα σε αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί και σχηματίζετε τον κορμό κλείνοντας τις δύο άκρες πάνω από τον κορμό σφίγγοντας ελαφρά.

Αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει.

TheFoodCorner: Σμυρνέϊκοι Κουραμπιέδες αμυγδάλου





οlivemagazine.gr

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular