Ποιους θα δούμε και θα ακούσουμε στο ρεβεγιόν του «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά»

Η σπάνια συνύπαρξη του Κωνσταντίνου Αργυρού με δύο μεγάλες μορφές του ελληνικού τραγουδιού


Με τραγούδια, χορό και άφθονο κέφι θα μπει το 2019 στον ΣΚΑΪ, καθώς και φέτος ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» θα κάνουν ρεβεγιόν στις οθόνες μας.

Την εκπομπή θα ανοίξει παιδική χορωδία, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σε μία σπάνια συνύπαρξη με δύο μεγάλες μορφές του ελληνικού τραγουδιού, τον Κώστα Χατζή και τον Γιώργο Χατζηνάσιο.


Με την έλευση του νέου χρόνου, η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας θα μας πει τα κάλαντα, ενώ
στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα πάρει ξανά το μικρόφωνο, τραγουδώντας αγαπημένες επιτυχίες.

Στο πλευρό του θα δούμε να χορεύουν και να τραγουδούν: η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο διευθυντής του κυπριακού καναλιού «ΣΙΓΜΑ» Χρύσανθος Τσουρούλης, η Κατρίνα Τσάνταλη, η Έλενα Δομαζάκη, ο Τάσος Γιαννόπουλος, η Μαντώ Γαστεράτου, η Σόφη Πασχάλη, ο Ηλίας Γκότσης, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Δανάη Μεϊδάνη και η Ευανθία Τασσοπούλου.

Τη δική τους νότα στη βραδιά θα δώσουν οι: Αποστολία Ζώη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μαρία Κορινθίου, Γιάννης Αϊβάζης, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Νικόλας Μπράβος, Σπύρος Χαριτάτος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Στέλιος Κρητικός, Ελένη Καρακάση, Άντρη Καραντώνη, Μαρία Ανδρούτσου και Άρης Πλασκασοβίτης.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular