Γαλοπούλα με σάλτσα πιπεριού



Υλικά για 2 άτομα

2 φιλέτα γαλοπούλα στήθος κομμένο σε φέτες
λίγο ηλιέλαιο
ένα φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
ροζ και πράσινο πιπέρι

αλάτι
πιπέρι
100 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένο
Λίγο ροζέ κρασί

Εκτέλεση

Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ηλιέλαιο σοτάρετε τη γαλοπούλα μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά.
Βγάζετε τη γαλοπούλα από το τηγάνι, στο οποίο ρίχνετε το ροζέ κρασί και τους κόκκους πιπεριού.
Μόλις εξατμισθεί το κρασί προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το κασέρι ψιλοκομμένο.
Σε 2 λεπτά η σάλτσα είναι έτοιμη και τη ρίχνετε πάνω στη γαλοπούλα.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular