Νεκρή η 22χρονη Ελληνίδα που είχε εξαφανιστεί στο Λονδίνο



Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης της 22χρονης Ελληνίδας, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί την Παραμονή των Χριστουγέννων στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, το πτώμα της άτυχης 22χρονης εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα στο πάρκο Finsbury, στα νότια της
βρετανικής πρωτεύουσας.

Τη σορό της νεαρής κοπέλας εντόπισε περαστικός το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) στις 16.25 μμ, πολύ κοντά σε αθλητικό χώρο του πάρκου. Αμέσως ειδικοί ερευνητές ξεκίνησαν έρευνα για να διαπιστώσουν αν η σορός ανήκει στην εξαφανισμένη Iuliana.

Οι συγγενείς, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της βρετανικής αστυνομίας, έχουν ενημερωθεί για τον τραγικό χαμό της και βρίσκονται καθοδόν. «Φως» στα αίτια του θανάτου της θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται αύριο, Παρασκευή (29/12).

Ο επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών, Nicola Wall, δήλωσε σχετικά με την υπόθεση ότι πιθανότατα η Iuliana δέχτηκε επίθεση την ημέρα που εξαφανίστηκε και ζήτησε από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular