Athens keeps eye on EU over arms exports to Saudi Arabia



New Democracy requested on Wednesday that the stalled sale of ammunition to Saudi Arabia be examined by a second parliamentary committee as the government pondered whether to cancel the contract, citing the European Union’s stance on exporting weapons to Riyadh.

The conservatives asked for Parliament’s Institutions and Transparency Committee to convene to examine the attempt to sell 300,000 anti-tank shells to the Saudis. The New Democracy lawmakers who sit on the panel argued that questions should be asked about the legality and transparency of

Destructive Agia Zoni II tanker pulled up from seabed




The Agia Zoni II vessel, which was shipwrecked in the Saronic Gulf in September, was lifted out of the sea on Wednesday and was to be towed to Ambelakia on the island of Salamina. Officials of the company that has undertaken the task to clean up the pollution are due to remain behind to monitor

MPs mulling law allowing quick divorces




Draft legislation that would simplify the procedure couples have to follow to obtain divorce by mutual consent, even allowing their official separation to be confirmed within an hour, has been submitted to Parliament.

EFKA online service maintenance on Saturday



ΝΔ: Υπάρχουν ιδιοκτήτες εταιρειών διαδικτυακού στοιχηματισμού που έχουν και ΜΜΕ αλλά φοροδιαφεύγουν;





Ερώτηση 14 βουλευτών της ΝΔ – «Υπάρχουν ιδιοκτήτες ή μέτοχοι εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του διαδικτυακού στοιχηματισμού και έχουν εκκρεμότητες με τις φορολογικές αρχές; Υπάρχουν τέτοιοι ιδιοκτήτες οι οποίοι να δραστηριοποιούνται και στον χώρο της ενημέρωσης;» ρωτούν οι βουλευτές της ΝΔ

Ερώτηση για την πορεία των φορολογικών ελέγχων και την είσπραξη των προστίμων που ήδη έχουν επιβληθεί σε πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο ιντερνετικό στοίχημα και παράλληλα διατηρούν

Ιδού πότε θα δείτε χρήματα στον λογαριασμό σας απο το κοινωνικό μέρισμα



Σημειώνεται ότι, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας κ. Καρέλλας είχε αναφέρει ότι η πληρωμή θα γίνει 21-22 Δεκεμβρίου.

Τόνισε ότι έχουν εγκριθεί ήδη περισσότερες από 520.000 αιτήσεις με μέσο δικαιούμενο ποσό μερίσματος, τα 570 ευρώ.

Όλη η γλύκα, χωρίς ζάχαρη: Τα πιο γνωστά υποκατάστατα



Μπορεί να αποφάσισες να κόψεις τη ζάχαρη από τη διατροφή σου, αλλά ποιος μπορεί να ζήσει χωρίς γλύκα; Σου έχουμε, λοιπόν, τα καλύτερα υποκατάστατα της ζάχαρης -γλυκαντικές ουσίες και μη-, για ροφήματα, γλυκά αλλά και σάλτσες ή μαρινάδες!

Στέβια
Είναι εκχύλισμα ενός μικροσκοπικού θάμνου -ονόματι στέβια- με προέλευση από τη Βραζιλία και την Παραγουάη, τα φύλλα του οποίου έχουν φυσικές γλυκαντικές ιδιότητες. Δύο είναι τα

"Λύγισε" το facebook ο Υπάτιος Πατμάνογλου - Δωρίζει τα παιχνίδια του γιού του που πέθανε στο τροχαίο με την Πόρσε



Είναι από τις φορές που λυγίζουν και οι πιο σκληροί. Δε γίνεται να μη χειροκροτήσεις, να μην κάνεις υπόκλιση μπρος στο μεγαλείο ψυχής αυτού του ανθρώπου που είδε σε μια στιγμή να καταστρέφεται η ζωή του. Ο λόγος για τον Υπάτιο Πατμάνογλου, που έχασε γυναίκα και παιδί, τον μικρό του Παύλο, στο τραγικό τροχαίο με την Πόρσε που οδηγούσε ο γιος της αυτοκρατορίας των Τζάμπο, ο

"Βόμβα" με το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη: Δεν πρόκειται να επιστρέψει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα! Δείτε γιατί



Πεντάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς της είχε η Ειρήνη, το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνη στο Χόνγκ Κόνγκ.

Το Star αποκαλύπτει τη δραματική έκκληση του αστυνομικού πατέρα της προς το παιδί του.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού - Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι




Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από αύριο, Πέμπτη, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Άκρως εντυπωσιακό: H Huawei παρουσίασε το Honor V10! (Photo)




Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Honor V10 στην Κίνα και πλέον γνωρίζουμε τα πάντα για την εντυπωσιακή high-end πρόταση του ξεχωριστού brand της Huawei.

Το Honor V10 είναι μία νέα συσκευή με κατασκευή από μέταλλο και γυαλί που έρχεται με οθόνη 5,99 ιντσών Full View με αναλογία εικόνας 18:9.

Αν είναι δυνατόν: Το Facebook ζητά από τους χρήστες σέλφι φωτογραφίες για την ταυτοποίηση τους



Το Facebook φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να ζητά από τους χρήστες του να ανεβάζουν φωτογραφίες των προσώπων τους, για να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους. Αυτό είναι ένα νέο είδος ασφάλειας για τους λογαριασμούς των αναρίθμητων χρηστών του Facebook.


Εταιρεία ρύθμισε χρέη ύψους 70.000 ευρώ σε 120 δόσεις μέσω εξωδικαστικού




Η συμφωνία προβλέπει κούρεμα 85% επί των προσαυξήσεων

Και δεύτερη συμφωνία επετεύχθη μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού, η οποία αφορά σε επιχείρηση με χρέος περίπου 70.000 ευρώ προς τον ΕΦΚΑ / ΚΕΑΟ.

Αν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα θα ζήσεις 100 χρόνια!



Προσφέρει μακροζωία, γονιμότητα και άλλα παρόμοια οφέλη. Το λένε ρόδι.

Ένα ρόδι την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα δεν λένε, αλλά ισχύει. Γιατί δεν είναι μόνο το μήλο, το πορτοκάλι και τα υπόλοιπα "βασικά" φρούτα τα μόνα χρήσιμα για την υγεία σου. Το ρόδι αν και ζόρικο στο καθάρισμα, αποτελεί έναν διατροφικό θησαυρό.

Χάγη: Επιβεβαιώνεται ο θάνατος του Κροάτη «εγκληματία πολέμου» που αυτοκτόνησε την ώρα της δίκης του

 

Απεβίωσε σε νοσοκομείο της Χάγης ο Σλόμπονταν Πράλγιακ, 72 ετών, ο διοικητής των δυνάμεων των Κροατών της Βοσνίας στη διάρκεια του πολέμου, ο οποίος κατάπιε σήμερα δηλητήριο κατά την

Αντιπρόεδρος SPD για Μέρκελ: Η δύναμή της έχει εξαντληθεί, το πολιτικό της στιλ έχει τελειώσει



O μεγάλος συνασπισμός είναι μια εκ των επιλογών, αλλά μόνο μία. Δεν υπάρχει κανένας αυτοματισμός ότι θα προκύψει κιόλας. Ο δρόμος προς τη νέα κυβέρνηση είναι μακρύς και πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε. Οι μεγάλοι συνασπισμοί δεν επιτρέπεται να αποτελούν μόνιμη κατάσταση. Εάν ο πολιτικός ανταγωνισμός δεν λαμβάνει χώρα μεταξύ των μεγάλων κομμάτων αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο για την δημοκρατίας μας», είπε ο Ολαφ Σολτς, αντιπρόεδρος του

Αύριο κληρώνει η λοταρία των αποδείξεων για τα 1.000 ευρώ - Πως θα μάθετε ότι κερδίσατε



Αύριο Πέμπτη 30 Νοεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη λοταρία αποδείξεων από το υπουργείο Οικονομικών. Οι «νικητές» θα ενημερωθούν από το email που έχουν καταχωρήσει στο taxisNET.

1000 τυχεροί θα λάβουν από 1.000 ευρώ έκαστος.

Επίτιμος δημότης του Δήμου Ωρωπού αναμένεται να χρησθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος



Επίτιμος δημότης του Δήμου Ωρωπού αναμένεται να ανακηρυχθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος την ερχόμενη Πέμπτη, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ανδρέα, ύστερα από απόφαση του τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτές είναι οι 4 νέες αλλαγές στην υποβολή του κοινωνικού μερίσματος



Νέες τέσσερις αλλαγές προωθούνται από τα αρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας προκειμένου διευκολυνθούν οι δικαιούχοι στην υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα. Παράλληλα σκοπός των διορθώσεων είναι να αρθούν και οι σχετικές δυσκολίες που έχουν καταγραφεί.  

Οι αλλαγές: 

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση: Κλέβουν τις ελιές από τα δέντρα



Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι κλοπές στα ελαιοπερίβολα. Οι παραγωγοί πηγαίνουν να μαζέψουν τις ελιές και βρίσκουν τον καρπό μαζεμένο από τα δέντρα. Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να βλάζει ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους παραγωγούς.

Ειδικότερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Κωνσταντίνος

Καμία ανησυχία για Κούτρη και Ρομαό



Ο Κούτρης, όπως και ο Ρομαό τραυματίστηκαν στον αγώνα του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα  

Ο νεαρός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» υπέστη ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και δεν έχει... ζήτημα για την συνέχεια. 

Ο Λεμονής τον άφησε στην Αθήνα περισσότερο για να ξεκουραστεί καθώς ακολουθεί παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Στα πρότυπα των καναλιών οι άδειες για τα ραδιόφωνα



Στα πρότυπα των καναλιών θα δοθούν και οι άδειες για τα ραδιόφωνα, σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά. Όπως είπε θα προβλέπονται και ανάλογες υποχρεώσεις με εκείνες που θα ισχύσουν για τα αδειοδοτημένα κανάλια. Κάλεσε επίσης τη ΝΔ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να στηρίξουν το σχέδιο.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και αναφερόμενος στην προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες είπε ότι καλύπτεται το κενό. «Δικαιώθηκε η άποψη ότι πρέπει να καταβληθεί

Η σούπα του Ιπποκράτη - Ενα φάρμακο που έρχεται από την αρχαιότητα [photos]



Η σούπα του Ιπποκράτη επανεφευρέθηκε από τον...

αμερικανό Δρ Max Gerson. Η διάσημη διατροφή Gerson έιναι ευεργετική και λέγεται ότι βοηθάει στην θεραπεία πολλών ανθρώπων, με ανίατες ασθένειες όπως καρκίνος , φυματίωση , διαβήτης, αρθρίτιδα , αλλεργίες, έλκη , καρδιακές παθήσεις, αρτηριοσκλήρωση , ψυχικές νόσοι, νεφρική νόσο, σκλήρυνση κατά πλάκας.

Θρήνος στο Γέρακα για τον 16χρονο μαθητή: Τραγικές φιγούρες οι γονείς του



Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Γέρακα Αττικής από το θάνατο του νεαρού μαθητή
Το βράδυ της Δευτέρας, ο 17χρονος είχε βγει από το σπίτι λέγοντας στους γονείς του πως δεν θα αργήσει να επιστρέψει.
Οι ώρες όμως περνούσαν και το παιδί δεν είχε φανεί… οι γονείς άρχισαν να ανησυχούν.
Προσπάθησαν να τον βρουν μέσω φίλων αλλά κανείς δεν γνώριζε. Έτσι πήγαν στην αστυνομία για να δηλώσουν την εξαφάνισή του.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το neologosattikis.gr, ο αστυνομικός που ήταν εκείνη τη στιγμή εν

6 τροφές που ανακουφίζουν από τον πονόλαιμο



Οι έντονες μεταπτώσεις της θερμοκρασίας δεν έχουν προκαλέσει σύγχυση μόνο στην ντουλάπα μας, αλλά και στον οργανισμό μας. Ως φυσικό επακόλουθο αυτήν την εποχή όλοι τείνουμε να αρρωσταίνουμε και να έχουμε μπουκωμένες μύτες και πονόλαιμο. Εάν αποφεύγεις τα φάρμακα ή απλά ψάχνεις έναν τρόπο να ενισχύσεις τη δράση τους, δοκίμασε τις παρακάτω τροφές, οι οποίες όχι μόνο θα σε ανακουφίσουν από τον έντονο βήχα αλλά θα κάνουν την κατάποση τροφίμων λιγότερο επώδυνη.


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες πίσω απο την οικογενειακή τραγωδία στην Νέα Σμύρνη

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες πίσω απο την οικογενειακή τραγωδία στην Νέα Σμύρνη

Νέα τροπή στην οικογενειακή τραγωδία στη Ν. Σμύρνη δίνουν τα στοιχεία που συγκεντρώνουν αστυνομικοί και πυροσβέστες, από το σπίτι της οδού Κοραή 21.

ΣΟΚ στη Ρόδο: «Ξύπνησα και είχα παντού σπέρμα. Με κέρασε βότκα αλλά μετά δεν θυμάμαι τί έγινε»

ΣΟΚ στη Ρόδο: «Ξύπνησα και είχα παντού σπέρμα. Με κέρασε βότκα αλλά μετά δεν θυμάμαι τί έγινε»

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου, κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια, παραπέμπεται ένας..

ΘΡΗΝΟΣ στην Κρήτη- Η βάπτιση βάφτηκε με ΑΙΜΑ!

ΘΡΗΝΟΣ στην Κρήτη- Η βάπτιση βάφτηκε με ΑΙΜΑ!


Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δύο άνδρες από τον Κρουσώνα οδηγήθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιακή χώρα, προσπαθεί να εξακριβώσει η Αστυνομία στο Ηράκλειο...

Στον Εισαγγελέα οι 9 Τούρκοι συλληφθέντες από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ.: Βρέθηκαν υλικά για εκρηκτικούς μηχανισμούς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Μέλη της οργάνωσης DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο), που δρα στην Τουρκία φέρονται ότι είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι εννέα προσαχθέντες,

Μεγάλη επιτυχία της Eurojust: Eξαρθρώθηκε κύκλωμα - μαμούθ που ξέπλενε βρώμικο χρήμα - 159 συλλήψεις



Βρυξέλλες,

Πολυπληθές κύκλωμα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος στην ΕΕ, εξάρθρωσε η Eurojust (Μονάδα Δικαστικής Συνεργασίας της ΕΕ) την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα από τη Χάγη.

Ντάνος-Ντορέττα: Το κρυφτό στην Κύπρο και ο φόβος

Σχετική εικόνα

Χαμός γίνεται στο ξενοδοχείο που μένει ο Ντάνος με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην Κύπρο.

Ντάνος-Ντορέττα: Το κρυφτό στην Κύπρο και ο φόβος

Σχετική εικόνα


Χαμός γίνεται στο ξενοδοχείο που μένει ο Ντάνος με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην Κύπρο.

Nomads: Ποιους αδειάζει ο Πίντζης; «Όταν κλείνουν τα φώτα γίνονται πράγματα…»!

 

O Μάνος Πίντζης αποχώρησε από το Nomads και ήταν στο Πρωινό, στο οποίο προέβη σε αποκαλύψεις…

Και δεν δίστασε να πει στην ομάδα του Πρωινού: «Χτυπιόμουν και τους έλεγα συνέχεια «λέτε τη γνώμη σας με ότι κι αν σημαίνει αυτό». Γιατί να μην πω τη γνώμη μου π.χ. στον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος έχει 1 εκατομμύριο followers; Πώς θα χαρακτηριστώ αν πω τη γνώμη μου ενάντια στον

O Κεχαγιόγλου στον ΑΝΤ1: Τι μου είπε το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ (Video)


Τηλεφωνική επικοινωνία με το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ για κατοχή ναρκωτικών είχε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως είπε ο κ. Κεχαγιόγλου η επικοινωνία τους διήρκησε περίπου 12 με 13 λεπτά, ενώ πρόσθεσε ότι η κατάσταση της 19χρονης είναι πολύ άσχημη. Επίσης, σημείωσε πως η επικοινωνία ήταν πολύ δύσκολη αφού ξέσπαγε συνέχεια σε κλάματα, ενώ του είπε χαρακτηριστικά «δεν αντέχω στην

Βενεζουέλα: Γονατίζει από την ελονοσία




Είναι πρωί στο Μπολιβάρ της Βενεζουέλας και η Αμάντα Σανταμαρία, τα δύο της παιδιά, η νύφη και η εγγονή της στέκονται στην ουρά ενός άθλιου κέντρου υγείας, με την ελπίδα πως κάποιος θα τους θεραπεύσει από την ελονοσία.

Η οικογένεια περιμένει μαζί με 500 ακόμα άτομα κάτω από τον καυτό ήλιο, ελπίζοντας ότι κάποιος θα βρεθεί να τους θεραπεύσει.

Σοκ στο Γέρακα: Αυτοκτόνησε 17χρονος μαθητής - Έπεσε από γέφυρα της Αττικής Οδού

 

Ένας 17χρονος μαθητής του 2ου Λυκείου Γέρακα «λύγισε» στην πρώτη ερωτική απογοήτευση και έπεσε από τη γέφυρα της Αττικής Οδού στο σημείο που τέμνεται με τη λεωφόρο Γέρακα.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το neoslogosattikis.gr to δραματικό συμβάν έγινε στις 10:00 το βράδυ της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου.
Ο άτυχος 17χρονος κατέληξε στην άσφαλτο της δεξιάς λωρίδας της Αττικής Οδού με αποτέλεσμα σε κλάσματα δευτερολέπτου να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου, όταν ακινητοποίησε λίγα μέτρα παρακάτω το όχημα του, επικοινώνησε αμέσως με την Τροχαία ζητώντας

Συνταξιούχοι: Οι επιστροφές εισφορών «σταγόνα στον ωκεανό» των περικοπών!



1 εκατ. συνταξιούχοι θα μοιραστούν 294 εκατ. ευρώ για τις παράνομες εισφορές!

Τα ποσά που θα επιστραφούν στους συνταξιούχους, για τις παράνομες εισφορές Υγείας,  «αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό των άγριων περικοπών στους συνταξιούχους οι οποίοι έχασαν λόγω των συνολικών μνημονιακών περικοπών έως και το 70% των εισοδημάτων τους», παρατηρεί ο πρόεδρος του Ενιαίου Δικτύου  Συνταξιούχων (ΕΝΔΙΣΥ) Νίκος  Χατζόπουλος.

Κυκλοφόρησε και «σπάει» τα κοντέρ του τραγούδι του Νάσου με τίτλο «Κ@@@λα» (video)

Σε λιγότερο από μία ημέρα έχει περισσότερες από 380.000 προβολές στο Youtube – Ακούστε το!




Τον μάθαμε μέσα από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και αμέσως ξεχώρισε με τη φωνή, το χιούμορ του αλλά και το τραγούδι του «Κ@@@λα».

Ξεπέρασαν τις 160.000 οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα!




«Έκρηξη» αιτήσεων, με το που άνοιξε η εφαρμογή για το Κοινωνικό Μέρισμα, δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας!  Το μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών  επιβεβαίωσε σήμερα και ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Καρέλλας.

Ο κ. Καρέλλας, τόνισε πως με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, η πλατφόρμα δέχθηκε από τις πρώτες

Τολμά και δικαιώνεται το Ford KA+



Το μικρό αυτοκίνητο πόλης της Ford προσφέρεται σε μία νέα έκδοση που διακρίνεται για τους έντονους και τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς. 

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αυτά είναι τα πιπεράτα σχόλια στο twitter ύστερα από τη συμμετοχή του Ντάνου




Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εμφανίστηκε στη σκηνή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, ως guest κριτής και κατάφερε να ξετρελάνει τους φανς του, οι οποίοι έδωσαν ρεσιτάλ στο twitter.

Δείτε τα μηνύματα που ξεχώρισαν:


Τσίπρας: Δεν θέλετε να χτυπήσετε τον Καμμένο αλλά την κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ



Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συζήτηση για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.
«Δεν θα ανεχτώ καμία πρόκληση, καμία συκοφαντία και καμία γραφικότητα από τον κ. Μητσοτάκη» είπε ο κ. Τσίπρας. Φτάσατε στο σημείο να ισχυριστείτε ότι το προγραμματισμένο ταξίδι μου στη Γαλλία και στις Βρυξέλλες και οι συναντήσεις μου με Μακρόν και Γιούνκερ έγινα για να μη βρίσκομαι στη Βουλή, για να δραπετεύσω.. Από τι; Από την αντιπαράθεση με τον κ. Μητσοτάκη;

Τα λάθη της Αγκελα Μέρκελ, μαθήματα για τη Δύση



Σε έναν απρόβλεπτο κόσμο είναι πάντα ευχάριστο να αισθάνεσαι δικαιωμένος για τις προφητικές σου δυνάμεις. Και η πολιτική κρίση στη Γερμανία, η αδυναμία της Αγκελα Μέρκελ να συγκροτήσει κυβέρνηση συνασπισμού που περιθωριοποιεί τους ακροδεξιούς στη χώρα, είναι λογικό να εμπνεύσει ένα ηχηρό «τα λέγαμε εμείς» που είχαμε επικρίνει τη Γερμανίδα καγκελάριο και αμφισβητούσαμε τη γοητεία της ως ηγέτιδος του ελεύθερου κόσμου.

Δεν αξίζει αυτόν τον τίτλο, επειδή είναι υπερβολικά επιεικής στην απόφασή της να υποδεχθεί ταχύτατα ένα εκατομμύριο μετανάστες στην καρδιά της Ευρώπης το 2015. Μια απόφαση, που

Διπλό τζακ ποτ στο Τζόκερ



Διπλό τζακ ποτ είχαμε στην κλήρωση του Τζόκερ (1865) της Κυριακής 26/11.

 Δεν βρέθηκε τυχερός ούτε στην πρώτη κατηγορία (5+1 προβλέψεις) αλλά ούτε στην δεύτερη (5 σωστές προβλέψεις).

Μετά την Black Friday έρχεται η... Cyber Week -Προσφορές για online αγορές



Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εμπόρων «Black Friday» με θετικά αποτελέσματα για τα ταμεία τους και τώρα ετοιμάζονται για την έναρξη της «Cyber Week».

Βέβαια, πρόκειται για... ελληνική πατέντα στην προσπάθεια τόνωσης της αγοράς, καθώς στο εξωτερικό έχει γίνει θεσμός η «cyber Monday» (μία συγκεκριμένη Δευτέρα του χρόνου) και όχι η «cyber week».

FBI gave heads-up to fraction of Russian hackers' US targets




The FBI failed to notify scores of U.S. officials that Russian hackers were trying to break into their personal Gmail accounts despite having evidence for at least a year that the targets were in the Kremlin's crosshairs, The Associated Press has found.

Nearly 80 interviews with Americans targeted by Fancy Bear, a Russian government-aligned cyberespionage group, turned up only two cases in which the FBI had provided a heads-up. Even senior policymakers discovered they were targets only when the AP told them, a situation some

Bali volcano shuts down flights, sends residents scurrying to safety - Σε κόκκινο συναγερμό το Μπαλί: Ακύρωση πτήσεων και μετακίνηση 24.000 κατοίκων



Volcanic eruptions on the Indonesian resort island of Bali have prompted officials to cancel flights and move about 24,000 residents out of the way as a thick ash cloud from Mount Agung, thousands of meters high, drifts east and southeast along the archipelago.

Residents were evacuated from 224 points around the island while Lombok International Airport on Pulau Lombok, the island due east of Bali, has closed temporarily, said Ari Ahsan, spokesman for Ngurah Rai International Airport in Bali.
At Ngurah Rai, Bali's main airport, flight cancellations stranded roughly 7,000 domestic and

Μυτιλήνη: Συμπλοκή μεταξύ μεταναστών - Ένας νεκρός



Ένας Αφγανός μετανάστης έχασε την ζωή του και τρεις, επίσης αφγανικής καταγωγής, τραυματίστηκαν στη διάρκεια συμπλοκής σε σπίτι που διέμεναν στο χωριό Πάμφιλα, στη Μυτιλήνη.

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια τη Δευτέρα



Νεφώσεις με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται τη Δευτέρα, ενώ θα εμφανιστούν και χιονιά στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χωράς.


Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία και από τα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία σε πτώση από τα βορειοδυτικά.


Άνοιξε η ιστοσελίδα για το κοινωνικό μέρισμα




Σε λειτουργία βρίσκεται η ιστοσελίδα του υπουργείου οικονομικών (www.koinonikomerisma.gr) στην οποία μπορούν να υποβάλλονται οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα.

Παράλληλα το ΥΠΟΙΚ έδωσε στη δημοσιότητα τα έξι βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι για να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα.

- Βήμα 1. Με την είσοδό σας στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ σας και να συναινέσετε στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται (τα δικά σας, του/της συζύγου και

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular