ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ…ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΛΑ!

ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ…ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΛΑ!



Άλλη μια τραγελαφική κατάσταση εξελίσσεται στην Συρία καθώς όπως διαπιστώνει η Άγκυρα, οι αντιμαχόμενοι τον τουρκικό στρατό πολεμούν με οπλικά συστήματα της ίδιας προέλευσης με τα δικά της.

Με μεγάλη έκπληξη αλλά και οργή οι Τούρκοι διαπιστώνουν στις πολεμικές επιχειρήσεις τους στο συριακό έδαφος ότι οι Κούρδοι, που είναι και ο πραγματικός τους, στόχος τους πολεμούν με οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούν μόνο χώρες του ΝΑΤΟ, δηλαδή με τα ίδια όπλα που οι ίδιοι επιχειρούν σε όλα τα μέτωπα.

Ο οργή της Άγκυρας κατευθύνεται προς τις συμμαχικές χώρες του ΝΑΤΟ γιατί όπως διαπιστώνεται αυτές προμηθεύουν τους Κούρδους με σύγχρονα οπλικά συστήματα, εκτός από αυτά που έχουν πάρει από τους Ρώσους με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο δυσχερής η αντιμετώπιση τους.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η πρόσφατη καταστροφή των τουρκικών αρμάτων μάχης με θύματα νεκρούς Τούρκους στρατιώτες στο συριακό έδαφος από τους Κούρδους, έγιναν με πυραύλους τύπου Milan, που εκτοξεύτηκαν από κινούμενα τεθωρακισμένο αντιαρματικά τύπου Komet. Όλα αυτά τα οπλικά συστήματα είναι αποκλειστικής χρήσεως του ΝΑΤΟ.

Εντωμεταξύ ήδη η τουρκική επέμβαση στην Συρία έχει αρχίσει και ξεσηκώνει έντονες αντιδράσεις και το Ιράν χτες προειδοποίησε την Τουρκία να αποσυρθεί από τα συριακά εδάφη γιατί παραβιάζει τη εδαφική ακεραιότητα της Συρίας, ενώ και η Ρωσία προειδοποίησε την Τουρκία να μην προχωρήσει άλλο στις στρατιωτικές της επιχειρήσεις.

SİLAHLARİ KİM VERDİ ? = ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ?

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular