Ο Κοντομηνάς «πετάει» έξω από τον Alpha τον Λαζόπουλο! Από κολλητοί…ούτε καλημέρα




Την προηγούμενη εβδομάδα και μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε ο Δημήτρης Κοντομηνάς με στελέχη και παρουσιαστές του Alpha, τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την απουσία του μέχρι πρόσφατα ισχυρού  άνδρα του τηλεοπτικού σταθμού. Η αλήθεια, όπως αναφέρει το «Λοιπόν» είναι τελείως διαφορετική. Ο Λάκης Λαζόπουλος βρισκόταν στην αίθουσα, αλλά σε απομακρυσμένο σημείο από αυτό που κάθονταν οι υπόλοιποι τηλεαστέρες.

Όπως επιβεβαίωσαν αυτόπτες μάρτυρες, ο Λάκης ήταν ιδιαίτερα αμήχανος τις στιγμές που ο επιχειρηματίας εξαπέλυε μύδρους κατά της κυβέρνησης.  Ο λόγος του ήταν πολύ έντονος και ο Λάκης που σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι πρόσφατα συμβούλευε τη διοίκηση και την ιδιοκτησία να μη σηκώνουν τους τόνους εναντίον της κυβέρνησης, ένιωσε άβολα. Η απόσταση χιλιομέτρων που υπάρχει πλέον ανάμεσα στον Λάκη και τον Κοντομηνά επιβεβαιώθηκε στο τέλος. Ο πρόεδρος του Alpha είχε θερμή χειραψία σχεδόν με όλα τα πρωτοκλασσάτα ονόματα του σταθμού, συμπεριλαμβανομένης της Ελένης Μενεγάκη, της Σταματίνας Τσιμτσιλή  και της Αγγελικής Νικολούλη, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον Λάκη.
lak

Το συμβόλαιο και οι λήξεις

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα  πηγές μιλούν ανοιχτά για το τέλος της εποχής του Λαζόπουλου μετά από πολλά χρόνια στο κανάλι που γνώρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του και θεωρούν πως η λήξη της συνεργασίας είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Μάλιστα με το πρόσφατο κείμενο που δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα του για την κυβέρνηση και τα κανάλια που δεν πήραν άδεια, το μόνο που κατάφερε ήταν να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular