Υλικά
Για 2-4 άτομα
250 γραμμάρια μασκαρπόνε
Χυμό από 2 λεμόνια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
2 φακελάκια ζελατίνη χωρίς γεύση
1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος light
80 γραμμάρια άχνη
Μερικά μπισκότα
Εκτέλεση
Δυαλύουμε τη ζελατίνη σε χλιαρό νερό και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Χτυπάμε στο μίξερ το μασκαρπόνε με την άχνη, σε μέτρια ταχύτητα για 4 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά το χυμό και το ξύσμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος που έχουμε νωρίτερα χτυπήσει στο μίξερ. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτουμε τη ζελατίνη και ανακατεύουμε μια φορά ακόμη
Γεμίζουμε σε μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Σερβίρουμε τη μους, τρίβοντας αν θέλουμε από πάνω τα μπισκότα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου