Μπιφτέκια με σάλτσα ντομάτας και τυρί

Μπιφτέκια με σάλτσα ντομάτας και τυρί


Υλικά

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι πιπέρι
6 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας έτοιμη ή σπιτική
6 φέτες ψωμί
λίγο λάδι
λίγο αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζετε τον κιμά, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι και τα ανακατεύετε καλά. Χωρίζετε το μίγμα σε 6 ίσες ποσότητες και δίνετε σε κάθε μία το σχήμα του μπιφτεκιού.
Τοποθετείτε τα μπιφτέκια σκεπασμένα στο ψυγείο για μία ώρα περίπου, κατόπιν τα αλείφετε με λάδι και τα ψήνετε στο γκριλ 8΄-10΄από την κάθε πλευρά.
Όταν ψηθούν βάζετε στην επιφάνεια του κάθε ένα τη σάλτσα ντομάτας, ροδέλες μοτσαρέλας και ψήνετε τα μπιφτέκια στο γκριλ μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.  Τα σερβίρετε  πάνω σε φέτες ψωμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...