Τώρα ΑΝΕΛΕΗΤΟ ξύλο αγροτών σε υπουργό του ΣΥPΙΖΑ | ΔΕΙΤΕ εικόνες ντοκουμέντο

Αγρότες αποδοκίμασαν Μάρδα και Φάμελο


"Μπαρούτι μυρίζει" πλέον το θέμα των κινητοποιήσεων των αγροτών.

Οι μέρες περνούν, τα μπλόκα παραμένουν, οι δράσεις ενάντια στο ασφαλιστικό κλιμακώνονται και λύση δεν έχει βρεθεί. Η κυβέρνηση έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια και οι αγρότες δεν κάνουν πίσω και το δηλώνουν πλέον με πράξεις.

Όλα αυτά κάνουν το σκηνικό να μοιάζει "εκρηκτικό", με την κατάσταση σήμερα να ξεφεύγει. Στα χέρια πιάστηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αγρότες, κατά την διάρκεια προγραμματισμένης ομιλίας του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, στηΘεσσαλονίκη.

Ένταση και ξύλο.
Η ένταση που προκλήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής ήταν μεγάλη. Όλα έγιναν κατά την διάρκεια προγραμματισμένης ομιλίας του Δημήτρη Μάρδα, καθώς και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελου στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

Δεκάδες αγρότες που βρέθηκαν στην εκδήλωση διαμαρτύρονταν έντονα για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα και ζητούσαν να αποσυρθεί το σχέδιο Κατρούγκαλου και οι όποιες συζητήσεις να ξεκινήσουν από μηδενική βάση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular