Λευκωσία: Τσίμπησε στο στήθος γυναίκα αστυνομικό και μπήκε φυλακή

Λευκωσία: Τσίμπησε στο στήθος γυναίκα αστυνομικό και μπήκε φυλακή



Αν είναι δυνατόν! 32χρονος επιτέθηκε στο στήθος, σε γυναίκα αστυνομικό, ενώ προσπαθούσε να συλλάβει αλλοδαπή κοπέλα που ήταν μαζί του!


Αυτά παθαίνουν οι Κύπριες γυναίκες αστυνομικοί! 32χρονος αλλοδαπός στη Λευκωσία τσίμπησε το όργανο της τάξης, θηλυκού γένους, στο στήθος, στην προσπάθεια του να απελευθερώσει παράνομη αλλοδαπή κατά την ώρα της σύλληψης. Ο 32χρονος «Δον Κιχώτης», μετά την επίθεση στην αστυνομικό, επιχείρησε να διαφύγει, αλλά αυτή τον άρπαξε από την φανέλα για να το συλλάβει.



Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» ο 32χρονος αντέδρασε και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη τη στιγμή από την σκηνή. Ευτυχώς ο οδηγός σταμάτησε και η αστυνομίκος κατέληξε στο έδαφος.

Η αστυνομικός μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε άλγος στις δεξιές πλευρές, υπεραιμία στον δεξί μαστό και εκδορές.

Ο ταραξίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 45 ημέρες με τριετή αναστολή για άσεμνη επίθεση εντανίον γυναίκας και για επίθεση εναντίον αστυνομικού στην οποία προκάλεσε πραγματική βλάβη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular