Δροσερό ζελέ με φράουλες και ροδάκινα

Δροσερό ζελέ με φράουλες και ροδάκινα


Υλικά


  • 1 πακέτο ζελέ φράουλα
  • 1 πακέτο ζελέ ροδάκινο ή βερίκοκο
  • 200 γρ. ροδάκινα ή βερίκοκα κομπόστα με το σιρόπι τους
  • 300 γρ. φρέσκες φράουλες ψιλοκομμένες
  • φύλλα μέντας και φετάκια από φρέσκες φράουλες για το γαρνίρισμα


Εκτέλεση

Διαλύετε τα δύο ζελέ σε βραστό νερό ή τα ετοιμάζετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους, χρησιμοποιώντας και το σιρόπι από την κομπόστα. Αφήνετε το ζελέ να κρυώσει και να αρχίσει να σφίγγει.
Αναμειγνύετε σε μπολ τις ψιλοκομμένες φράουλες με τα φρούτα της κονσέρβας επίσης ψιλοκομμένα. Προσθέτετε τα φρούτα μέσα στο ζελέ και τα ανακατεύετε για να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Ρίχνετε το καινούργιο μείγμα μέσα σε μια φόρμα για ζελέ ή σε 8 ατομικά φορμάκια. Βάζετε το ζελέ στο ψυγείο για 5 ώρες ή μέχρι να πήξει. Κατόπιν ξεφορμάρετε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Διακοσμείτε την επιφάνειά του με φετάκια φρέσκιας φράουλας και φύλλα μέντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular