Γονάτισε την «Κυρία» στο Ολίμπικο!

Γονάτισε την «Κυρία» στο Ολίμπικο! (videos)

Η Ρόμα ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Με τον Κώστα Μανωλά βασικό και αναντικατάστατο, οι "τζιαλορόσι" ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στο "Ολίμπικο", υπέταξαν με 2-1 την πρωταθλήτρια Γιουβέντους και πέτυχαν την πρώτη φετινή νίκη τους αφήνοντας την "Γηραιά Κυρία" στους 0 βαθμούς.Μετά από ένα ημίχρονο υπεροχής χωρίς όμως ουσιαστική απειλή για την εστία του Μπουφόν, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους στο δεύτερο μέρος και στο 61' άνοιξαν το σκορ. Ο Μίραλεμ Πιάνιτς έστησε την μπάλα στο όριο της περιοχής της "Γιούβε" και με αριστοτεχνική εκτέλεση την έστειλε να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να παρακολουθεί απλά την πορεία της.



Τα πράγματα για τους Ρωμαίους έγιναν ακόμα πιο εύκολα στο 78' όταν ο Πατρίς Εβρά... κατάφερε να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα σε διάστημα τριών λεπτών και άφησε τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες. Η Ρόμα εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημά της αφού στο 79' ο Έντιν Τζέκο έβαλε πλάτη μέσα στην περιοχή τον Κιελίνι και με κεφαλιά "έγραψε" το 2-0.Το ντέρμπι πήρε "φωτιά" στο 88' όταν ο Ντιμπάλα μείωσε με κοντινή προβολή έπειτα από ασίστ του Περέιρα και η Γιουβέντους "ξύπνησε". Η ομάδα του Αλέγκρι πίεσε για την ισοφάριση και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Μπονούτσι έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ όμως, ο Σέζνι πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση με τα δάκτυλα και κράτησε το 2-1 για τους γηπεδούχους.Οι συνθέσεις
ΡΟΜΑ: Στσέσνι, Φλορέντσι, Μανωλάς, Ντε Ρόσι, Ντιν, Κεϊτά, Πιάνιτς, Ναϊνγκολάν, Ιάγο Φαλκέ (89' Λιάιτς), Σαλάχ (77' Ιτούρμπε), Τζέκο (90’+4 Ιμπάρμπο).
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ (72' Ρομπέρτο Περέιρα), Μαρτίν Κάσερες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Παντοΐν (75' Κουαδράδο), Στουράρο, Πογκμπά, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (62' Μοράτα).
*κόκκινες κάρτες πήραν οι Εβρά στο 78’ και ο Ρουμπίνιο στον πάγκο της «Γιούβε» στο 66’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular