«Ο Φίλης με απείλησε! Θα σε τελειώσουμε αν δεν συμμορφωθείς» - «Θα συμπράξω ως ανεξάρτητη με την Λαϊκή Ενότητα!»!

«Ο Φίλης με απείλησε! Θα σε τελειώσουμε αν δεν συμμορφωθείς» - «Θα συμπράξω ως ανεξάρτητη με την Λαϊκή Ενότητα!»! Όλα όσα είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξη τύπου


Οι εκλογές πλησιάζουν, η Βουλή διαλύθηκε και έτσι η Ζωή Κωνσταντόπουλου αποκάλυψε σε συνέντευξη τύπου τι θα κάνει στο επόμενο πολιτικό βήμα της.

.Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως θεωρεί αναγκαίο σε αυτή την ιστορική πολιτική στιγμή να πάρει θέση σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Όταν η Ζωη Κωνσταντοπουλου είδε το πανό που σηκώθηκε προς τιμήν της είπε: "Ωραίο πανό, ποιος το έφτιαξε;" με την Ραχήλ Μακρή να απαντά με χιούμορ: "Οι ΑΝΕΛ στο έφτιαξαν Ζωή".

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως η κυβέρνηση προχωρά σε εκλογές προκειμένου να μπορεί να παραβιάζει την λαϊκή ετυμηγορία του. Κατηγόρησε τον Τσίπρα πως συνεχίζει να μιλάει μέσω κύκλων και διαρροών.

Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε σε χρόνο παρελθοντικό λέγοντας πως ήταν ένα κόμμα συλλογικότητας, προάσπισης της δημοκρατίας, αλλά κάποιοι αποφάσισαν να καταστρέψουν αυτό το κόμμα, δείχνοντας προς τη πλευρά του Αλέξη Τσίπρα. Ξεκαθάρισε πως υπάρχουν υπεύθυνοι για το γεγονός πως οι κοινοβουλευτικές ομάδες δεν λειτούργησαν.

Δήλωσε πως ανέλαβε πλήρως την ευθύνη ως Πρόεδρος της Βουλής, προκειμένου να αλλάξει τα πράγματα, γιατί πίστεψε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας πως δεν μοιράζονται καρέκλες αλλά ευθύνες.

Δήλωσε πως υπονομεύτηκε και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας το όνομα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Φίλη, λέγοντας πως την απείλησε ευθέως πως εάν δεν συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του Μαξίμου, θα την τελειώσουν.

Δήλωσε πως δεν βρήκαν τη δύναμη να προασπίσουν την ανεξαρτησία της Βουλής και κατηγόρησε τον κ. Πανούση πως έβαζε κλούβες απέναντι σε διαμαρτυρόμενους πολίτες παρά την ρητή εντολή της να διαδηλώνουν ελεύθερα οι πολίτες για τα δικαιώματά τους.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως υπερασπίζεται τις θέσεις του Γιάνη Βαρουφάκη και κάλεσε τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μανώλη Γλέζο να συμπράξουν στον αγώνα κατά του Μνημονίου.

Απευθυνόμενη στη Νάντια Βαλαβάνη δήλωσε πως υπήρξε ένας κανιβαλισμός εναντίον της και δεν είναι τυχαίο αυτό, καθώς όπως υποστήριξε, η Νάντια Βαλαβάνη αγωνίστηκε σκληρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular