Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου: Υδροχόος

Πρόοδος και προσωπική ανάδειξη



Γενικά

Η πλούσια κοινωνική ζωή και οι πολλές γνωριμίες που θα κάνεις είναι ίσως το κύριο «πιάτο» του μήνα για σένα, ανεξάρτητα με το αν στην πορεία οι περισσότερες από αυτές θα… ξεχαστούν!

Κι όλη αυτή η «φασαρία» ή «ζωντάνια» ανάλογα με το από ποια πλευρά το βλέπει ο καθένας, θα έχει συνέπειες κυρίως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, που χαρακτηρίζονται από ποσότητα, όχι όμως αναγκαία και από ποιότητα.


Τόσο η Πανσέληνος στις 23/11, όσο και η Νέα Σελήνη στις 7/12 κινούνται σε μια τέτοια κατεύθυνση, με την δεύτερη ωστόσο να θέτει κι ένα θέμα εμπιστοσύνης, που μπορεί να σε «πονέσει»
και στην τσέπη!

Πολύ πιο ουσιώδης πάντως θα είναι η συνεισφορά της Δήμητρας και της Αφροδίτης (μετά τις 2/12) στον Σκορπιό, αφού θα ανεβάσουν αισθητά την αξία των «μετοχών» σου στην καριέρα σου, μέσα από δικτυώσεις και συμφωνίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τιμηθείς για μια προσπάθειά σου, ενώ αν το αντικείμενο της δουλειάς σου απευθύνεται στο κοινό θα τύχεις μιας σημαντικής αναγνώρισης. Το μόνο «αγκάθι» σε όλη αυτήν την διαδικασία έχει να κάνει με κάποιες καθυστερήσεις που θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 7/12 αλλά από εκεί και ύστερα το πεδίο είναι ανοικτό και πρόσφορο για κάθε νέο ξεκίνημα.

Επιπλέον, μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου ευνοούνται τα ταξίδια και συνολικά οι επαφές σου με τον έξω κόσμο, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα άτομο που θα σου κάνει «κλικ» με τα ενδιαφέροντα και τον τρόπο σκέψης του.

Οικονομικά

Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύς και τον 2ο ηλιακό οίκο σου, δεν είναι βέβαια και η πιο… ασφαλής ένδειξη για τα οικονομικά σου, αφού από την Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου και ύστερα μπορεί να πάρεις ένα ρίσκο που δεν θα σου βγει ή να κάνεις «τζούφιες» αγορές. Υπάρχει ωστόσο κι ένας κίνδυνος κλοπής ή εξαπάτησης, γι’ αυτό πάρε κάθε αναγκαίο μέτρο ασφαλείας.

Από την άλλη πλευρά, στις αρχές του μήνα ενδέχεται να σημειώσεις μια μεγάλη «νίκη» κι αξίζει να δοκιμάσεις την τύχη σου όπου… νομίζεις!

Ερωτικά

Εδώ γίνεται… του Κουτρούλη ο γάμος κι επειδή τίποτε δεν αποκλείεται, φρόντισε τουλάχιστον να περάσεις καλά, χωρίς να σου μπουν στο μυαλό ιδέες πως θα βρεις την «αδελφή ψυχή σου».

Αντίθετα, μάλιστα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να την… χάσεις, με την ευθύνη να βαραίνει κι εσένα, αφού έχεις την τάση να μην υπολογίζεις όρια και δεσμεύσεις.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular