Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου: Αιγόκερως

Εκτός κλίματος!


Γενικά

Όταν ο Δίας κάνει την πληθωρική εμφάνισή του στο προσκήνιο, εσύ έχεις κάθε λόγο να… ανησυχείς αφού είναι βέβαιο πως θα κληθείς να διαχειριστείς επιπόλαιες συμπεριφορές άλλων που δυσκολεύουν την ζωή σου και δεν σου επιτρέπουν να… κοιμάσαι ήσυχος/η!

Και η Πανσέληνος στις 23/11 θα σου δώσει τα πρώτα δείγματα μιας τέτοιας «ανακατωσούρας», η οποία δεν αναφέρεται μόνον στα προσωπικά σου αλλά και στα επαγγελματικά σου. Διατήρησε λοιπόν τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που πρώτον είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές και δεύτερον άμα «στραβώσει» κάτι, εσύ θα κατηγορηθείς κι όχι ο… άφαντος εισηγητής!



Σε κάθε περίπτωση πάντως σε περιμένει πολύ δουλειά «χωρίς αντίκρισμα», το πράγμα μάλιστα θα…
παραγίνει με την Νέα Σελήνη στις 7/12, η οποία επιπλέον θέτει επί τάπητος κι ένα ζήτημα εξαπάτησης ή διακεκριμένης αστοχίας στις υποθέσεις σου.

Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου θα συναντήσεις αρκετά εμπόδια και «λάδια» και πρακτικά όσο περισσότερο μείνεις… μέσα, τόσο το καλύτερο για σένα!

Δώσε λοιπόν έμφαση σε διαβάσματα και συνολικά τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Παράλληλα, θα πρέπει να έχεις τον νου σου και σε θέματα υγείας, αφού ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας ίωσης ή τοξικής προσβολής.

Οικονομικά

Όπως ίσως κατάλαβες, με αφετηρία κάποιες εξελίξεις στην δουλειά σου, πρόκειται να δουλέψεις περισσότερο, χωρίς να αμειφθείς περισσότερο, βλέποντας μάλιστα την ίδια στιγμή κάποιους/ες άλλους/ες να θερίζουν τους καρπούς από κόπους που δεν… έσπειραν ποτέ!

Πέραν αυτού όμως, όσον αφορά στα μετρητά δεν αναμένονται άλλες σημαντικές εξελίξεις, οπότε απλά συγκράτησε τα… νεύρα σου και κάνε το κουμάντο σου, ξέροντας πως θα απαιτηθούν και κάποια έξοδα για φαρμακευτική περίθαλψη ή την αποκατάσταση μιας αστοχίας.

Όσον αφορά όμως αντικείμενα και μέσα που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου, κάποια από αυτά ενδέχεται να «κάνουν φτερά» κι όχι βέβαια από μόνα τους, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα!

Ερωτικά

Εδώ έχεις μια διακριτή εύνοια κι αυτό είναι ίσως μια καλή… παρηγοριά για το σχετικό «χάος» που προμηνύεται σε άλλους τομείς της ζωής σου!

Μάλιστα η παρουσία της Δήμητρας και της Αφροδίτης (μετά τις 2/12) στον Σκορπιό και τον 11ο ηλιακό οίκο σου θα σε βοηθήσει να «μαζέψεις» και μπόλικες φιλίες με άτομα που διακρίνονται σον τομέα τους και πέρα από την διασκέδασή σου, σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν και στην κοινωνική σου ανέλιξη.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular