Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου: Τοξότης

Τόλμα το κάτι παραπάνω


Γενικά

Η Πανσέληνος στις 23/11 είναι το προοίμιο μιας… ξέφρενης πορείας προς την επιτυχία και την προσωπική σου ανάδειξη κι αν τολμήσεις το κάτι παραπάνω η ζωή θα σε δικαιώσει! Αυτό περιλαμβάνει τόσο τα επιχειρηματικά σου σχέδια, όσο και τις δημιουργικές ενασχολήσεις σου, ιδιαίτερα στην κατεύθυνση των τεχνών και του πολιτισμού.



Μένει απλά να καταπολεμήσεις την τάση σου να ξανοίγεσαι σε πολλά χωρίς να τα ολοκληρώνεις, αφού μπορεί να χάσεις πολύτιμο χρόνο με «χαζά» πράγματα, κυνηγώντας περισσότερο τις εντυπώσεις παρά την ουσία.

Στην συνέχεια βέβαια η Νέα Σελήνη στις 7/12 αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνεις «μια τρύπα
στο νερό» ή να ρίξεις το «σκάφος» στα βράχια, από υπερβολική αυτοπεποίθηση ή άγνοια κινδύνου. Επιπλέον, εκθέτοντας τον εαυτό σου και καμαρώνοντας για τις επιτυχίες σου, θα γίνεις στόχος κάποιων «επιτήδειων», που θα βρουν την ευκαιρία να σε πλήξουν δόλια και «λάθρα».

Μην αμελήσεις λοιπόν να πάρεις όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, ιδιαίτερα στο σπίτι ή το γραφείο σου.

Ο Άρης στους Ιχθύς και τον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί βέβαια να σε «κτυπήσει» και με άλλους τρόπους, όπως είναι για παράδειγμα τα προβλήματα με τα υδραυλικά ή τις αποχετεύσεις αλλά και τα πλημμυρικά φαινόμενα, γι’ αυτό προστάτεψε ότι είναι ευαίσθητο στο νερό και την υγρασία.

Κατά τα άλλα, η παρουσία της Δήμητρας και της Αφροδίτης (μετά τις 2/12) στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο μυστικά και «σκάνδαλα» κι είναι πιθανό να αποκαλυφθούν και δικά σου πράγματα που θα προτιμούσες να παραμείνουν στο απυρόβλητο αλλά… προηγούνται οι «πικάντικες» λεπτομέρειες από τις ζωές των άλλων! Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από μια μυστική συμφωνία ή συνεργασία.   

Οικονομικά

Η σχεδόν ολοκληρωτική απουσία του Κρόνου από το «ταμπλό» των εξελίξεων είναι για σένα δίκοπο μαχαίρι, αφού από την μια πλευρά απελευθερώνεται η τύχη σου, από την άλλη όμως η άρση των απαγορεύσεων ή των επιφυλάξεων που διατηρούσες μέχρι τώρα μπορεί να σε οδηγήσει σε μια τρελή καταναλωτική «κούρσα», χωρίς μέτρα και σταθμά!

Όσα κι αν ξοδέψεις βέβαια, οι πηγές σου μοιάζουν για την ώρα αστείρευτες, όμως «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» κι αν ξανοιχτείς πολύ θα το βρεις μπροστά σου.

Τύχη έχεις και στα εργασιακά σου, όπου ένα μπόνους-πριμ θα συνεισφέρει κι αυτό στον «κορβανά» σου.

Ερωτικά

Μέχρι τις 2/12, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δοκιμάσεις κάτι πιο «εξωτικό» στην προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα η αρχή να γίνει σε μια παρέα ή κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ενδέχεται να υπάρξει μια αψυχολόγητη αντίδραση που θα διαταράξει τις ισορροπίες της.

Από εκεί και ύστερα όλα θα αρχίσουν να κινούνται στην… σφαίρα των μυστικών ερώτων κι εδώ το θέμα είναι πως τελικά δεν θα παραμείνουν και τόσο μυστικοί, με συνέπεια να σχολιαστείς περισσότερο από όσο θα επιθυμούσες.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular