Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου: Ιχθύες

Έχεις… το πεπόνι και το μαχαίρι!


Γενικά

Με τον Άρη στο ζώδιό σου να συναντά τον Ποσειδώνα, αυτόν τον μήνα θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις κατά πολύ την θέση σου σε όλους τους τομείς, έστω κι αυτό επιτευχθεί με πλάγιους τρόπους και κάποιες «πονηριές».

Κατ’ αρχάς η Πανσέληνος στις 23/11 θα επιφέρει μια αναστάτωση στην ζωή σου, από την οποία όμως θα βγεις ευνοημένος/η, τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά.

Στην συνέχεια η Νέα Σελήνη στις 7/12 σε ωθεί να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ταλέντο σου στην… απόκρυψη και παραλλαγή, εμφανίζοντας προς τα έξω εκείνο που οι άλλοι θέλουν να δουν.

Και εννοείται βέβαια πως σε σχέση με τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου έχεις το απόλυτο πλεονέκτημα, αφού η έμπνευσή σου «πιάνει ταβάνι»!


Επιπλέον, η παρουσία της Δήμητρας και της Αφροδίτης (μετά τις 2/12) στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, ενώ είναι μια πολύ καλή «μαγιά» για ταξίδια και
κάθε είδους εορταστικές εκδηλώσεις. Η ευτυχία λοιπόν σε περιμένει και στον… πραγματικό κόσμο και μην της κλείσεις την πόρτα!

Το μόνο ενδεχόμενο πρόβλημα έχει να κάνει με μια κακή χρήση του Άρη σε μια όχι και τόσο δημιουργική κατεύθυνση, την κατανάλωση αλκοόλ ή «ουσιών»

Οικονομικά

Μέχρι τις 2/12, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου φέρει ένα έκτακτο έσοδο αλλά μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν, αυτή η συνεισφορά μπορεί να δείχνει ως μια ασήμαντη λεπτομέρεια! Κι αυτό γιατί με την «χορηγία» του Δία και του Ποσειδώνα, μπορείς να εκμεταλλευτείς το οτιδήποτε, έχοντας μάλιστα την στήριξη ενός τουλάχιστον ισχυρού παράγοντα.

Έχεις λοιπόν όλες τις προοπτικές για να κτίσεις ένα πιο… πλούσιο μέλλον και απλά φρόντισε να μην σπαταλήσεις τις ευκαιρίες σου.

Ερωτικά

Η αίσθηση ευτυχίας που σε πολιορκεί μπορεί βέβαια να είναι υπερβολική σε κάποιο βαθμό αλλά δεν παύει να ανταποκρίνεται και σε όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Το αν τώρα όλα αυτά θα έχουν και μια ανάλογη συνέχεια είναι εξαιρετικά… συζητήσιμο αλλά για την ώρα σου αρκεί το ότι είσαι και περνάς καλά.

Το πλεονέκτημά σου μάλιστα έγκειται και στο ότι μπορείς να κινηθείς χωρίς να σε πάρει κανείς… μυρωδιά, την ίδια στιγμή που κάποιοι/ες άλλοι/ες αρκούνται σε δηλώσεις!

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular