Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια ( 11-17/12/17 )

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό την εβδομάδα 11 ως 17 Δεκεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.






Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη απαιτεί την προσοχή σου και ιδιαίτερα σε ζητήματα που εμπλέκονται οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι συναντήσεις ίσως να μην έχουν την επιτυχία που φαντάζεσαι, καθώς οι συζητήσεις φαίνεται πως δεν θα κυλούν όπως θα ήθελες. Το Σαββατοκύριακο τα πράγματα αναμένονται πιο διασκεδαστικά με τη Σελήνη στον Τοξότη. Θα υπάρχει αισιοδοξία και ενθουσιασμός. Καλό είναι, λοιπόν, την εβδομάδα αυτή να αφήσεις τις σοβαρές συζητήσεις στην άκρη και να φροντίσεις να διασκεδάσεις λίγο περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου φρόντισε να πλησιάσεις το ταίρι σου και να του εκφράσεις το πόσο σημαντικό είναι για εσένα. Άφησε το πάθος να σε παρασύρει, δίνοντας μια νέα πνοή στη σχέση. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται πολύ καλό για μικρές εξορμήσεις σε κοντινούς και όχι μόνο προορισμούς. Αν είσαι μόνος, φαίνεται πως η λογική θα υποχωρήσει και θα δώσει τη θέση της στην παρόρμηση. Άφησε για λίγο τον απόλυτο έλεγχο και τα κουτάκια σου και είναι βέβαιο πως θα απολαύσεις τις στιγμές σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά η εβδομάδα αυτή δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι ιδανική για συζητήσεις και αποφάσεις. Λίγο η Σελήνη στον Ζυγό τη Δευτέρα και Τρίτη, λίγο το γεγονός ότι ο Ήλιος πραγματοποιεί Σύνοδο με τον Ερμή, δεν είσαι σε θέση ούτε να καταλήξεις εύκολα σε μια επιλογή, ούτε και φαίνεται να μπορείς να είσαι ξεκάθαρος στα λεγόμενά σου. Ίσως πάλι να μην είναι και οι γύρω αντίστοιχα ευθείς. Οπότε, αρκέσου στη διευθέτηση των τρεχουσών υποχρεώσεων. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να διατηρήσεις την ισορροπία.



Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει ευχάριστα σε γενικές γραμμές, αρκεί να προσέξεις λίγο την επικοινωνία σου στις σχέσεις. Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη, είναι πιθανό να οξύνει τα πνεύματα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Για αυτό, την Παρασκευή προτίμησε μια πιο χαλαρή στάση. Βέβαια, η τάση αυτή μπορεί να επηρεάσει ακόμη και επαγγελματικές ή φιλικές συναναστροφές, οπότε μην μπεις σε αντιπαράθεση και ειδικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Τοξότη, αναμένεται αρκετά διασκεδαστικό, οπότε μην χάσεις την αφορμή να διασκεδάσεις με αγαπημένα πρόσωπα.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά η εβδομάδα αυτή σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου μέσα σε ένα κλίμα κατανόησης. Εξωτερικεύσου και μοιράσου μαζί του τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Λίγο πριν το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα είναι στον Σκορπιό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, με πάθος και μυστήριο στο πλευρό του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος αξιοποίησε τις ημέρες για να προσελκύσεις το «αντικείμενο» του πόθου σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά καλά στη δουλειά σου, τουλάχιστον όσον αφορά στις σχέσεις και τις ισορροπίες. Αν αποφύγεις τις κατά μέτωπο επιθέσεις όλα θα πάνε καλά. Επίσης, θα μπορέσεις να βρεις συμβιβαστικές λύσεις όπου χρειάζεται, καταφέρνοντας να κινείσαι δίκαια και αμερόληπτα. Στα οικονομικά, καλό είναι να ζυγίσεις τα πράγματα και να κινηθείς με τέτοιο τρόπο που θα σε βοηθήσει να μειώσεις τα έξοδα.


Δίδυμοι


Φίλε Δίδυμε, την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός με τον τρόπο που εκφράζεσαι και τα λεγόμενά σου. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή την Τετάρτη είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μια αναστάτωση ή να διαστρεβλώσει την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Από την άλλη, είναι πιθανό να σε βοηθήσει να δείξεις αυτό που πραγματικά είσαι αποκαθιστώντας την αλήθεια μέσα από μια αναπάντεχη συνάντηση. Επίσης, η Παρασκευή με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη, απαιτεί και αυτή μια αυξημένη εγρήγορση και ειδικά στις σχέσεις σου. Με τη Σελήνη στον Τοξότη το Σαββατοκύριακο μπορείς να απολαύσεις τις στιγμές σου και να αναζωογονηθείς.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θα διανύσει ήρεμες ημέρες, καθώς θα έχεις θετική διάθεση και θα θελήσεις να πλησιάσεις το ταίρι σου και να νιώσεις τις χαρές τις συντροφικότητας. Το πάθος και ο αισθησιασμός δεν θα λείψουν, γεγονός που θα χαρίσει όμορφες στιγμές και στους δυο. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται αρκετά διασκεδαστικό, δίνοντάς σου καλή διάθεση και όρεξη για να εξερευνήσεις νέες πτυχές της συνύπαρξής σου με το άλλο σου μισό. Ίσως προκύψει μια μικρή εξόρμηση ή ένα διήμερο μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά θα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με μεγάλη επιτυχία τα προβλήματά σου, δεδομένου ότι θα νιώθεις αρκετά νηφάλιος και δυναμικός. Στα οικονομικά, εμπιστεύσου την κρίση σου και αξιοποίησε τις επιρροές για να αποταμιεύσεις ή να εφαρμόσεις καλύτερες πρακτικές στις υπάρχουσες καταστάσεις. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να μείνεις συγκροτημένος και να μην αφεθείς σε έξοδα χωρίς νόημα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινάει αρμονικά και γαλήνια με τη Σελήνη στον Ζυγό. Αυτό σημαίνει ότι ψυχικά θα έχεις την ισορροπία που χρειάζεσαι για να διατηρήσεις υπό έλεγχο τις καταστάσεις που χειρίζεσαι. Η ευγένεια και η φιλικότητά που σου βγαίνει θα σε βοηθήσουν να λύσεις απαιτητικές καταστάσεις. Την Τετάρτη ο Ήλιος σε Σύνοδο με τον Ερμή είναι πιθανό να σε κάνει να εκφραστείς λίγο πιο παρορμητικά ή να εκφράσεις κάποια συμπλέγματα που κουβαλάς μέσα σου. Προσπάθησε να το χειριστείς με λογική και ψυχραιμία. Το κλείσιμο της εβδομάδας ενδείκνυται για να περάσεις όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα ή με τον σύντροφό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τις ημέρες αυτές θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα που θα ενισχύσουν το δέσιμό σας. Για σένα θα έχει μεγάλη σημασία η ηρεμία για αυτό θα κάνεις το καλύτερο για να υπάρξουν αρμονικές συνθήκες. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό την Πέμπτη φρόντισε να αξιοποιήσεις το κλίμα αισθησιασμού για να δώσεις μια νότα ζωντάνιας στη σχέση. Άφησε τον εαυτό σου να διασκεδάσει στο πλευρό του αγαπημένου σου χωρίς ταμπού και ανασφάλεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βοηθάει να δημιουργήσεις ισορροπημένο κλίμα στις συνεργασίες σου. Θα έχεις την τάση να λειτουργείς με τους δικούς σου ρυθμούς για να εξασφαλίσεις το καλύτερο και ποιοτικότερο αποτέλεσμα στη δουλειά σου. Αν υπάρχουν υποθέσεις που χρειάζονται μυστικότητα και παρασκηνιακή δραστηριότητα καλό είναι να τις χειριστείς προς το τέλος της εργασιακής εβδομάδας που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό. Οικονομικά, κινείσαι καλά, αρκεί να ελέγξεις τον αυθορμητισμό σου.

Λέων


Αγαπητέ Λέων, η εβδομάδα αυτή θα σου χαρίσει την εύνοιά της για να αντιμετωπίσεις απαιτητικές καταστάσεις και να βάλεις τα σχέδιά σου σε μια σειρά. Θα μπορέσεις να εργαστείς καλά πάνω σε υποθέσεις που απαιτούν συνεργασία και ομαδική δραστηριότητα. Επίσης, θα είναι καλή περίοδος για να ξαναζωντανέψεις τον κύκλο επαφών σου και να δηλώσεις το παρόν σε σχέσεις που έχεις αμελήσει. Φρόντισε να αποφύγεις τα εμπόδια που δημιουργεί το ίδιο σου το μυαλό και θα τα πας πολύ καλά σε ό,τι και αν σκεφτείς. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι αρκετά αισιόδοξο και ευχάριστο. Απόλαυσέ το με καλή παρέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου θα μπορέσεις να τα πάς εξαιρετικά, καθώς θα είσαι διατεθειμένος να βρεις λύσεις σε προβλήματα που ταλαιπωρούν εσένα και τον σύντροφό σου, έτσι ώστε το κλίμα να γίνει γαλήνιο και αρμονικό. Κάπου εκεί θα βρεις και το χρόνο που χρειάζεσαι για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να του εκφράσεις την αγάπη και το πάθος σου. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για διασκέδαση, επικοινωνία και νέες επαφές. Οπότε, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι φρόντισε να το αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τις ημέρες αυτές ο συναισθηματικός σου κόσμος φαίνεται πως θα σε επηρεάσει πολύ στον τρόπο που λειτουργείς στη δουλειά. Η ανάγκη σου για να διατηρήσεις τις ισορροπίες θα σε κάνει πολύ συνεργάσιμο και διαλλακτικό. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που δημιουργούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου και εμπλέκονται και άλλα άτομα. Στα οικονομικά μπορείς να αξιοποιήσεις την περίοδο για να περιορίσεις τα έξοδά σου και να βρεις τρόπο να διαχειριστείς τα χρέη σου.


Παρθενος

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ευνοϊκή από άποψη επιρροής πλανητών. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό στο ξεκίνημά της θα μπορέσεις να κάνεις ένα αρκετά ισορροπημένο πλάνο ενεργειών για όλες τις ημέρες που θα ακολουθήσουν. Μπορείς να ασχοληθείς, επίσης, με θέματα συνεργασίας ή ομαδικής δουλειάς. Αν κάποια ζητήματα στο σπίτι απαιτούν την συνεννόησή σου με τους άλλους, καλό είναι να τα χειριστείς τις ημέρες αυτές. Η Σελήνη στον Τοξότη το Σαββατοκύριακο θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την πίεση και το άγχος της εβδομάδας, μέσα από την πρόσχαρη και αισιόδοξη διάθεση που θα έχεις. Θα νιώσεις την ανάγκη να εξερευνήσεις νέα πράγματα και ασχολίες.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου θα υπάρξει καλό κλίμα τις ημέρες αυτές. Η καλή διάθεση θα οδηγήσει εσένα και το ταίρι σου σε συζητήσεις που θα φέρουν ισορροπία και αρμονία. Θα νιώσεις, επίσης, την ανάγκη να εκφράσεις το συναίσθημά σου στον άνθρωπό σου και αυτό θα κάνει την ατμόσφαιρα πιο ζεστή και γαλήνια. Το καλό είναι ότι θα είσαι σε θέση να διαχειριστείς σωστά τις ανασφάλειές σου και έτσι δεν θα υπάρξει ένταση που θα φέρει αναστάτωση και διαφωνίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι συνθήκες στην εργασία σου αναμένονται αρκετά ευνοϊκές για να μπορέσεις να διευθετήσεις εκκρεμότητες και να δώσεις ώθηση σε ό,τι παραμένει σε στασιμότητα. Μπορείς να κάνεις επαφές με πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις τη θέση σου στον εργασιακό χώρο. Θα είσαι αρκετά φιλικός και πρόσχαρος, γεγονός που διευκολύνει τις συνεργασίες. Τα οικονομικά έχουν περιθώρια βελτίωσης ακόμη και αν δεν βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση που να σε ικανοποιεί.


Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με τον ίδιο σου τον εαυτό. Η ανάγκη σου να εξισορροπήσεις το συναίσθημα σε συνάρτηση με τις συνθήκες γύρω σου θα είναι πρωταρχικό σου μέλημα. Σε ενδιαφέρει να νιώθεις καλά με τον ίδιο σου τον εαυτό, από άποψη ηθικής και δικαιοσύνης. Για αυτό θα μπορείς να αλληλεπιδράσεις αποτελεσματικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και να προβάλεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για κοντινά ταξίδια, νέες εμπειρίες και να εξερευνήσεις με φίλους νέες διαστάσεις. Πρόσεξε μόνο την Παρασκευή που ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη μπορεί να δώσει ένταση σε κάποιες επαφές σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θα παίξει σημαντικό ρόλο για εσένα την εβδομάδα αυτή. Θέλεις να δημιουργήσεις αρμονικές συνθήκες για να μπορέσεις να ζήσεις το «παραμύθι» στο πλευρό του συντρόφου σου. Είσαι διατεθειμένος να συζητήσεις και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, έτσι ώστε να νιώσεις πιο ανάλαφρος και ήρεμος. Αν είσαι μόνος, επωφελήσου το Σαββατοκύριακο που σου δίνει ανεμελιά, αισιοδοξία και πολλή γοητεία! Θα έχεις τη σωστή διάθεση για να προσεγγίσεις νέα πρόσωπα και να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εργασία σου δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για εσένα τις ημέρες αυτές. Απεναντίας, αυτό που θα σε ενδιαφέρει είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες, να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σου δημιουργούν ανασφάλειες και να πας ένα βήμα παρακάτω. Μπορείς να εργαστείς σκληρά αν χρειαστεί, για αυτό μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Στα οικονομικά, φρόντισε να ακούσεις εκείνη τη συνετή φωνή που σου ζητάει να κινηθείς συντηρητικά και εξισορροπητικά. Όχι μόνο θα νιώσεις καλύτερα, αλλά θα ευνοήσεις και την οικονομική σου κατάσταση!


Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή φαίνεται πως θα έρθει για να καταπραΰνει τα άγχη σου και να σε βοηθήσει να ανακτήσεις την εσωτερική αρμονία που τόσο αναζητάς. Θα είναι καλή περίοδος, λοιπόν, για να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου και να διαχειριστείς υποθέσεις που χρειάζονται δυναμισμό και πείσμα. Έτσι, θα νιώσεις την ικανοποίηση ότι όλα είναι έτσι όπως πρέπει και εσύ μπορείς να απολαύσεις το συναίσθημα της γαλήνης. Το τελείωμα της εβδομάδας θα έρθει για να σε ανακουφίσει από σκοτούρες και προβλήματα. Η διάθεσή σου βελτιώνεται πολύ και τώρα σε ενδιαφέρει να περάσεις ποιοτικό χρόνο και κυρίως με κόσμο. Οπότε, σκέψου από τώρα ιδέες που θα σε κάνουν να περάσεις ευχάριστα και δημιουργικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το θετικό κλίμα θα επηρεάσει και την αισθηματική σου ζωή. Ο σύντροφός σου και η σχέση σου αποκτούν ξεχωριστό νόημα και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην δημιουργία ενός αρμονικού κλίματος με ζεστασιά, αλλά και πάθος. Η συναισθηματική και σωματική ένωση θα έχουν έναν ξεχωριστή σημασία για εσένα. Το ένα δεν θα υπάρχει χωρίς το άλλο, για αυτό επιδιώκεις την συνύπαρξη και των δυο. Αφέσου σε αυτά που προστάζει η καρδιά σου και μην φορτώσεις το Σαββατοκύριακο με υποχρεώσεις. Πέρνα καλά και γέμισε τις μπαταρίες σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ό,τι και αν προκύψει στην εργασία σου είσαι διατεθειμένος να το αντιμετωπίσεις με πείσμα και περίσσεια υπομονή. Μέλημά σου είναι να λειτουργείς σωστά, πρακτικά και αποτελεσματικά. Δεν έχεις σκοπό να παραδώσεις τα όπλα, ό,τι και αν χρειαστεί να κάνεις. Οι δυσκολίες όσο και αν σε ταλαιπωρήσουν στο τέλος θα ξεπεραστούν με επιτυχία χάρη στη Σελήνη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου την Πέμπτη και την Παρασκευή. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη, γιατί θα έχεις τη διάθεση να εξισορροπήσεις τα έξοδά σου και να βάλεις κάποια χρήματα στην άκρη που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής.


Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η εβδομάδα αυτή σε καλεί να κινηθείς με πραότητα και χωρίς βιασύνη. Έτσι, θα έχεις τον χρόνο να εκτιμήσεις τις συνθήκες και να πράξεις τα δέοντα. Αυτή η στάση θα σου εξασφαλίσει επιτυχημένη πορεία. Όμως, θα χρειαστεί να σταθείς με περισσότερη αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου και να μην αφεθείς στα λεγόμενα των άλλων. Φρόντισε να κάνεις κάθε βήμα με σιγουριά και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Οι ημέρες θα είναι, επίσης, καλές για να λειτουργήσεις με ομαδικό πνεύμα, εξασκώντας την υπομονή σου. Το τελείωμα της εβδομάδας έρχεται για να σε χαλαρώσει και να πάρει τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό. Άρα, είτε διαλέξεις να το περάσεις με φίλους, είτε με το  άλλο σου μισό, είναι σίγουρο ότι θα έχεις στιγμές ευχάριστες, αλλά και δημιουργικές.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή προβλέπεται πως θα είναι αρκετά χαλαρή και διασκεδαστική. Δεν θα έχεις καμία όρεξη για αντιπαραθέσεις και εντάσεις. Θα θέλεις να υπάρχει καλό κλίμα, κατανόηση και ζεστή ατμόσφαιρα. Για αυτό όλη σου η συμπεριφορά θα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Κάνε μια έκπληξη στον σύντροφό σου, τόλμησε να προτείνεις κάτι διαφορετικό και αφέσου χωρίς ανασφάλεια στο συναίσθημα. Αν είσαι μόνος, η καλή σου διάθεση σε κάνει ευχάριστο και γοητευτικό. Έτσι, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να κάνεις μια πολύ καλή αρχή…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα θελήσεις να ασχοληθείς με υποθέσεις που απαιτούν συνεργασία. Είσαι σε θέση να συνυπάρξεις και να εργαστείς μέσα σε μια οργανωτική δομή που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να προωθήσεις την καριέρα σου. Είναι καλή περίοδος για να κάνεις και επαφές με τα κατάλληλα πρόσωπα. Είσαι προσιτός και προσαρμόζεσαι σε ό,τι σου ζητηθεί. Έτσι, μπορείς να αποδείξεις τις ικανότητές σου και να βελτιώσεις το επαγγελματικό σου προφίλ. Στα οικονομικά, φρόντισε να αποφύγεις τις εμπορικές συναλλαγές στα μέσα της εβδομάδας με τον Ήλιο να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ερμή.


Αιγόκερως

Η εβδομάδα αυτή σου βγάζει στην επιφάνεια κάποιες αντικρουόμενες εκδοχές του χαρακτήρα. Από τη μια πλευρά, ξέρεις ότι η ισορροπία στη ζωή σου είναι σημαντική και με αυτή τη γνώση οδηγείσαι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς που σου επιτρέπουν να σκέφτεσαι και να πράττεις με λογική και ωριμότητα. Από την άλλη, σε πυροδοτεί με πάθος, ένταση και ορμητικότητα, φίλε Αιγόκερε. Αυτά σε βοηθούν να κατακτήσεις ό,τι σου αξίζει και να ξεπεράσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούν από καιρό. Για να τα βρεις με τον εαυτό σου και να γεμίσεις ενέργεια, το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να βρεθείς ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα και να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που θα σε αναζωογονήσει, αλλά και θα σε μάθε κάτι καινούριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή αναμένεται να κυλήσει ευχάριστα, χωρίς διαμάχες, εντάσεις και ανασφάλειες. Η συνύπαρξή σου με το άλλο σου μισό αποκτάει μεγάλη σημασία για εσένα, για αυτό θα κάνεις ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις τις συνθήκες και το κλίμα ανάμεσά σας. Γίνεσαι πιο διαλλακτικός, αναγνωρίζεις τα λάθη σου και έτσι επιτρέπεις στην σχέση να κάνει βήματα προόδου. Η αίσθηση ελευθερίας που θα γίνει πιο έντονη μέσα σου, σε βοηθάει να ανακαλύψεις την ουσιαστική έννοια της αγάπης. Δεν χρειάζεται περιορισμός όταν κάποιος αγαπάει αληθινά και αυτό ετοιμάσου να το διαπιστώσεις, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε προσπαθείς να ξεκινήσεις κάτι νέο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στην εργασία σου μπορείς να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα προκειμένου να επιτύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Βέβαια, θα μπορέσεις και να συνυπάρξεις με τους συνεργάτες σου, να δουλέψεις μαζί τους με πολύ θετικά αποτελέσματα, αλλά θα μπορέσεις και να κινηθείς εξίσου καλά και μόνος. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από τους γύρω και να διατηρήσεις την ρότα που έχεις επιλέξει. Στα οικονομικά, διανύεις ημέρες που μπορείς να κάνεις ό,τι απαιτείται για να ισορροπήσεις τα πράγματα. Η οικονομία δεν θα σου είναι άγνωστη και έτσι θα καταφέρεις να περιορίσεις τα έξοδα.


Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, οι αλλαγές που θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα έρχονται από εσένα τον ίδιο. Η ανάγκη σου να δημιουργήσεις αρμονία στην καθημερινότητά σου σε κάνει να βρεις τρόπους να την επιτύχεις. Οι σχέσεις σου με τους γύρω σου, είτε είναι φίλοι, είτε συνεργάτες, είτε η οικογένεια, θα σε απασχολήσουν πολύ, καθώς αναζητάς τη «χρυσή τομή» που θα φέρει την ισορροπία και κατ’ επέκταση τη γαλήνη μέσα σου. Το Σάββατο ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό σου δίνει εξαιρετικές επιρροές που αυξάνουν την εφευρετικότητά σου και την ανάγκη σου να αλλάξεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις πιο ελεύθερος και ανεξάρτητος. Αξιοποίησε τις προβλέψεις αυτές, όχι μόνο για να νιώσεις καλύτερα, αλλά να βελτιώσεις και τη ζωή σου σε πρακτικό επίπεδο.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα αυτή σου επιτρέπει να χαλαρώσεις, να δεις τη σχέση σου με μια άλλη ματιά ,έτσι ώστε να επιδιώξεις τη βελτίωση της αισθηματικής σου ζωής. Ο σύντροφός σου ήταν ανέκαθεν σημαντικός για εσένα, αλλά τώρα έχει μεγάλη σημασία να ρίξεις τους τόνους και να κάνεις το μεταξύ σας κλίμα ευχάριστο, ζεστό και γαλήνιο. Δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να απολαύσεις το πάθος που σας ενώνει και να αφήσεις το συναίσθημα να εκφραστεί με κάθε τρόπο. Διασκέδασε στο πλάι του αγαπημένου σου, αφήνοντας για λίγο τις έγνοιες και τα άγχη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στην εργασία σου αναμένεται να ανταποκριθείς πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις προβληματικές περιπτώσεις και να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά τελευταία. Θα είσαι σε θέση να ζυγίζεις τις καταστάσεις και να βρίσκεις τον ιδανικό τρόπο να τις διαχειριστείς. Δεδομένου ότι μπορείς να συνεργαστείς με αποτελεσματικότητα, δώσε νέα υπόσταση στις συνεργασίες σου και κλείσε τις συμφωνίες που θέλεις. Στα οικονομικά, ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις σε βοηθάει να βάλεις νέες βάσεις. Τα χρέη μπαίνουν σε μια διαδικασία αποπληρωμής και εσύ πειθαρχείς καλύτερα στο πρόγραμμα.


Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η ισορροπία στη ζωή σου θα είναι αρκετά σημαντική για εσένα και θα προσπαθήσεις μέσα από τις επιλογές και την στάση σου να κινηθείς προς την επίτευξή της. Παράλληλα, θα επιδιώκεις την ομαλή και αρμονική συνύπαρξή σου με τους γύρω σου. Για να είσαι καλά μέσα σου θα θελήσεις να είσαι καλά και με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν στο σπίτι, στην εργασία και ως άνθρωπο γενικότερα. Κάνε αυτό που σε γεμίζει και μην δίνεις υπερβολική σημασία σε αυτά που ακούς γύρω σου. Βάλε στόχους και διεκδίκησέ τους. Είναι βέβαιο ότι θα έχεις το πάθος και την πυγμή που χρειάζεται για να φτάσεις εκεί που θέλεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Την περίοδο αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα στη σχέση σου, αρκεί να ξεκαθαρίσεις χωρίς άλλη καθυστέρηση εκείνα τα προβλήματα που δημιουργούν απόσταση. Φαίνεται πως θα μπορέσεις να το επιτύχεις γιατί έχεις την ψυχική ηρεμία να το κάνεις. Τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν και θα βελτιώσουν τις συνθήκες της σχέσης. Αν είσαι μόνος, το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να βγεις, να διασκεδάσεις, να δεις κόσμο και να γοητεύσεις με την λαμπερή παρουσία σου

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Την εβδομάδα αυτή μπορείς να κλείσεις νέες συμφωνίες και να βελτιώσεις τις συνθήκες στις συνεργασίες σου. Κάνε τώρα τις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσεις τη θέση σου και το ρόλο σου στη δουλειά. Στα οικονομικά, ακόμη και αν αντιμετωπίζεις μεγάλα προβλήματα, θα μπορέσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα και να βελτιώσεις τα πράγματα. Απόφυγε, όμως, να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα το Σαββατοκύριακο.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular