Δόξα Δράμας-Άρης 1-2

Η Δόξα απείλησε το αήττητο του Άρη, καθώς προηγήθηκε με 1-0. Όμως με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη, οι «κίτρινοι» έκαναν την ανατροπή, κέρδισαν 2-1 στη Δράμα και πέτυχαν το «7x7»! Κροτίδα από οπαδό του Άρη στο φινάλε στο 2ο βοηθό!





Σε ένα γεμάτο γήπεδο, με οπαδούς των δυο ομάδων και με βαθμολογικό διακύβευμα τόσο σημαντικό, το παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και τον Άρη δεν θα μπορούσε παρά να είναι ενδιαφέρον, ανεξάρτητα από το θέαμα που προσέφεραν οι ποδοσφαιριστές! Τελικά, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, ανατρέποντας το σκορ από 1-0 σε 1-2 κι έκαναν το 7Χ7 στη Football League, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας!

Σε εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, το παιχνίδι ξεκίνησε έχοντας γρήγορο ρυθμό, αλλά όχι πολλές φάσεις. Στο 7’ ο Μπαϊκαρά σέντραρε επικίνδυνα από αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε απ’ όλους, δίχως να απειλήσει κάποιος την εστία του Καντιμοίρη, ο οποίος απέκρουσε με υπερένταση το σουτ του Ματσούκα στο 15’.

Στο 17’ ο Διαμαντόπουλος σκόραρε, αλλά είχε υποδειχθεί προηγουμένως σε θέση οφσάιντ από τον επόπτη, σε μια φάση πολύ οριακή, όπου μάλλον όμως ο επιθετικός του Άρη καλυπτόταν.

Λίγα λεπτά μετά (28), οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια των παικτών του Σπανού κι άνοιξαν το σκορ με τον Κάσες, που σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Άρη.

Στο β’ ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς ήταν πιο επιθετικοί, με τον Παυλίδη να περνάει στο 46’ στη θέση του Κάσσου και λίγο αργότερα (51') τον Πλατέλλα να αντικαθιστά τον Πασά. Στο  60’ η πίεση απέδωσε καρπούς, με τον Μπαργκάν να πασάρει στον αμαρκάριστο Διαμαντόπουλο, που σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1 κι αναπτέρωσε τις ελπίδες του Άρη πως θα φύγει με το απόλυτο νικών από τη Δράμα. Η αποβολή μάλιστα του Άγγελου Διγκόζη και του γενικού αρχηγού των «μαυραετών», Αντώνη Καζδοβασίλη, προκάλεσε αναστάτωση στους Δραμινούς, που αποσυντονίστηκαν.

Τελικά στο 77’ οι φιλοξενούμενοι τα κατάφεραν, με τη «χρυσή» αλλαγή του Σπανού, τον Παυλίδη, να σουτάρει εξαιρετικά έξω από την περιοχή, ύστερα από πάσα του Διαμαντόπουλου και να «γράφει» το 1-2! Η Δόξα πίεσε έκτοτε, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει ξανά, χάνοντας την ευκαιρία να προσπεράσει τον ΟΦΗ (14β) και μένοντας στους 13 βαθμούς.

Στο τέλος του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις υπήρξε ένταση, με μια κροτίδα να σκάει ακριβώς δίπλα στο επόπτη που κάλυπτε το μισό στο οποίο έκαναν επίθεση οι γηπεδούχοι. Το παιχνίδι διεκόπη για περίπου 2', μέχρι να ξεκινήσει πάλι για να παιχθεί ο ελάχιστος χρόνος καθυστερήσεων που απέμενε.

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Κάσες (84' Νατσιόπουλος), Γουνδουλάκης (79' Πετρόπουλος), Ματσούκας, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (64' Μαχαίρας)

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Κάσσος (46' Παυλίδης), Μπαργκάν (85' Μαραγκός), Πασάς (51' Πλατέλλας), Διαμαντόπουλος

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων) Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας)

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular