Σφολιατάκια µε µορταδέλα και κασέρι

Σφολιατάκια µε µορταδέλα και κασέρι


Υλικά συνταγής

Για 10 σφολιατάκια
Σφολιατάκια βουτύρου: στρογγυλά 1 πακέτο (450 γρ.)
σάλτσα ντοµάτας: 10 κουταλιές, έτοιµη ή σπιτική
φρέσκια ρίγανη ή µαϊντανός: 1 κουταλάκι του γλυκού, ψιλοκοµµένο
κασέρι: 10 στρογγυλές φέτες, κοµµένες µε κουπ-πατ ή ποτήρι
µορταδέλα: 10 στρογγυλές φέτες
αυγό: 1, χτυπηµένο µε λίγο γάλα

Εκτέλεση συνταγής

Ανακατεύετε τη σάλτσα ντοµάτας µε τη φρέσκια ρίγανη ή το µαϊντανό. Αλείφετε τα µισά (10) σφολιατάκια µε λίγη σάλτσα ντοµάτας και τοποθετείτε πάνω από τη σάλτσα 1 φέτα κασέρι και 1 φέτα µορταδέλα.

Καλύπτετε µε τα υπόλοιπα σφολιατάκια από πάνω, σαν σάντουιτς. Πιέζετε για να κολλήσουν οι άκρες και να συγκρατηθεί η γέµιση. Αλείφετε την επιφάνεια µε το αυγό. Τοποθετείτε τα σφολιατάκια σε ταψί βουτυρωμένο ή στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνετε στους 200°C για 20’-25’, µέχρι να ροδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular