Υλικά συνταγής
250 γρ. βούτυρο
4-5 κουταλιές σοκολάτα σκόνη ή κακάο
100 γρ. φουντούκια θρυμματισμένα σε σκόνη στο μπλέντερ
200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
2-3 κουταλιές μέλι
Εκτέλεση συνταγής
Αφήνετε το βούτυρο να μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί (είτε στο χέρι είτε στο μίξερ) μέχρι να γίνουν μια μάζα και να μην ξεχωρίζουν μεταξύ τους.
Αφήστε τη μερέντα στη συντήρηση του ψυγείου σας και σε μισή ώρα μπορείτε να τη σερβίρετε (με ψωμί, με μπισκότα, φρυγανιές ή με πανκέικς).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου