Ακόμα μοιάζει απίστευτο: Ένας μήνας χωρίς τον Παντελή Παντελίδη! Το χρονικό του τροχαίου που συγκλόνισε το Πανελλήνιο! (VIDEOS)

Ακόμα μοιάζει απίστευτο: Ένας μήνας χωρίς τον Παντελή Παντελίδη! Το χρονικό του τροχαίου που συγκλόνισε το Πανελλήνιο! (VIDEOS)


Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν το μοιραίο αυτό πρωϊνό σαν βόμβα έσκασε η είδηση του φρικτού θανάτου του λατρεμένου λαϊκού μας τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη!

Πέρασε ένας μήνας και κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει ακόμα! Ο Παντελής δεν είχε κοντά μας ωστόσο συνεχίζει  να "ζει" μέσα από τα τραγούδια του που άφησαν εποχή στο ελληνικό τραγούδι!

Το χρονικό του δυστυχήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε o λατρεμένος τραγουδιστής το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα και κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στο ύψος της κλειστής στροφής που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την έκθεση της τροχαίας: «Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».

Σοβαρά η μία από τις δύο γυναίκες

Οι δύο κοπέλες 21 (Φρόσω Κυριάκου) και 31 ετών (Μυρσίνη Αρναούτη) αντίστοιχα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη,  μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, όπου η πρώτη νοσηλεύετηκε για λίγες μέρες με ελαφρά τραύματα, σπάσιμο δεξιάς κλείδας και η δεύτερη με πολλαπλά κατάγματα σε όλο της το σώμα ενώ ακόμα και σήμερα δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Συντετριμμένοι οι φίλοι του

Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης πλήθος κόσμου κατέφθασε στο Ασκληπιειο Βουλας όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος τραγουδιστής, ανάμεσα τους φίλοι και συνεργάτες όπως ο Χάρης Ακριτίδης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Καρράς με την οικογένεια του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Stan, ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Κώστας Μπερτάκης μαζί με την σύζυγό του Παυλίνα Κωσταγιού, ο Φώτης Ζογγλοπίτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular