Αποκάλυψη: Αυτή η γυναίκα συνδέει τον Παντελή Παντελίδη και τον Ηλία Κασιδιάρη! Δείτε τι έγραψε τη μοιραία μέρα στο facebook της (PHOTOS)

Αποκάλυψη: Αυτή η γυναίκα συνδέει τον Παντελή Παντελίδη και τον Ηλία Κασιδιάρη! Δείτε τι έγραψε τη μοιραία μέρα στο facebook της (PHOTOS)

Ένα μεγάλο μυστικό του παρελθόντος ενώνει τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη με τον Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα, την οποία σας παρουσιάζουμε σήμερα στο athensmagazine.gr, είναι η γυναίκα που έχει περάσει από τη ζωή και των δύο ανδρών.

Η Βαρβάρα Κίρκη, μοντέλο με πολλές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα στην τηλεόραση και παλιότερη Miss Τουρισμός το 2012, είχε πρώτα περάσει από τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Εδώ την βλέπετε σε παλιά φωτογραφία, στο καμαρίνι του αδικοχαμένου τραγουδιστή:





Και εδώ η τότε δημοσίευσή της στο facebook, για την επίσκεψη στο καμαρίνι του αδικοχαμένου τραγουδιστή, την εποχή που βρισκόταν σε σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη.



Μετά το χωρισμό της με τον Παντελή, σε έναν έρωτα όμως που όπως φαίνεται ποτέ δεν τελείωσε για τους δύο ανθρώπους οριστικά, έπεσε στα χέρια του Ηλία Κασιδιάρη.

Αυτό συνέβη πριν δύο χρόνια και τα τότε δημοσιεύματα τους ήθελαν πολύ ερωτευμενους, ωστόσο φαίνεται πως ο έρωτάς τους δεν κράτησε περισσότερο από έναν χρόνο!

Αυτή είναι η σεξοβόμβα νέα σύντροφος του Κασιδιάρη (ΦΩΤΟ)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular