Ο κολλητός του Παντελίδη συγκλονίζει: "Να εξαφανιστεί από παντού η Φαίη Σκορδά"!

Ο κολλητός του Παντελίδη συγκλονίζει:


Πανικός τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, όπου χιλιάδες άνθρωποι έχουν στραφεί κατά της Φαίης Σκορδά λόγω των προσβλητικών δηλώσεων που είχε κάνει για τον τραγουδιστή λίγες ώρες πριν χάσει τόσο άδικα την ζωή του .

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα δημιουργήθηκε ομάδα στο facebook όπου έχει τον τίτλο "Απαιτούμε Να εξαφανιστεί από παντού η Φαιη Σκορδά" . Η γνωστή παρουσιάστρια μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια δήλωση μετάνοιας ή έστω να ζητήσει μια συγνώμη . Αυτή η στάση της γνωστής παρουσιάστριας έχει εξοργίσει από όσο φαίνεται ακόμα περισσότερο το κοινό του Παντελή Παντελίδη .

Σύμφωνα με τους διαχειριστές που χειρίζονται την ομάδα "Απαιτούμε Να εξαφανιστεί από παντού η Φαιη Σκορδά" , μέλος της ομάδας έγινε και ο Χάρης Λεμπιδάκης όπου ήταν κολλητός φίλος του Παντελή Παντελίδη.




"Έχουμε την τιμή και την χαρά να σας ανακοινωσουμε πως από σήμερα έχουμε μαζί μας στην ομάδα μας έναν εξαίρετο δημοσιογράφο μα πάνω απ όλα έναν σπουδαίο άνθρωπο !!!!

Έναν άνθρωπο που ήταν φίλος.. συνεργάτης αλλά και "αδερφος" με τον αγαπημένο μας Παντελή !!!

Καλωσορίζω λοιπόν τον Χάρη Λεμπιδακη κοντά μας

Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για την δικαίωση του φίλου μας Παντελη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular