Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο της Μαρίας Παπουτσάκη

Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο της Μαρίας Παπουτσάκη
Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από το θάνατο της δημοσιογράφου Μαρίας Παπουτσάκη , που βύθισε σε πένθος οικογένεια, φίλους και συναδέλφους...

Το μνημόσηνο τελέστηκε ,σήμερα το πρωί, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην ιδιαίτερη πατρίδα της το  Πισκοπιανό Χερσονήσου.

Η εκκλησία ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο που ήθελε να είναι εκεί..

Το μνημόσυνο τελέστηκε παρόντων τριων Μητροπολιτών, Πέτρας , Αρκαλοχωρίου και Ρεθύμνου  ενώ για την προσωπικότητα της Μαρίας μίλησε ο Μητροπολίτης Ανδρέας.

Παρόντες ήταν και ο Περιφερειάρχης Κρήτης , οι βουλευτές  Βασίλης Κεγκέρογλου και Σπύρος Δανέλλης.

Η Μάρια Παπουτσάκη διέγραψε μια σημαντική πορεία στη δημοσιογραφία, κατακτώντας την εκτίμηση κοινού και συναδέλφων της για την δουλειά αλλά και το χαρακτήρα της. 

Σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα. Από το 1981 εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Πρώτη», «Επικαιρότητα», «Αυριανή», το περιοδικό «Ταχυδρόμος», τον ρ/σ Flash. Για 23 χρόνια κάλυπτε στο Mega το ρεπορτάζ του υπουργείου Παιδείας. Επίσης είχε εργαστεί για 30 χρόνια στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από το οποίο έλαβε και το «Βραβείο Αξίας του ΑΠΕ».

Ήταν παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Αλεξανδρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...