Κύπριος το νέο φλερτ της Αραβανή! Εφοπλιστής στο επάγγελμα! ΦΩΤΟ

Κύπριος το νέο φλερτ της Αραβανή! Εφοπλιστής στο επάγγελμα! ΦΩΤΟ


Η πολιορκία του γοητευτικού επιχειρηματία στην παρουσιάστρια από το μαγαζί όπου τραγουδά η Βίσση συγκατελέγεται στα πρώτα θέματα συζήτησης στην Ελλάδα...


Στο «Hotel Ερμού» όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, διασκέδασαν η Ευαγγελία Αραβανή και ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! κατέγραψε τρυφερά στιγμιότυπα μεταξύ της παρουσιάστριας των backstage του Χ-Factor και του νεαρού εφοπλιστή.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ο Βασίλης Μιχαήλ φλέρταρε την Ευαγγελία, με την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίζονται, εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως αναφέρει το "ΟΚ!" η Ευαγγελία βρέθηκε στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο έπειτα από πρόσκληση της καλής της φίλης, Νεσχάν Μουλαζίμ. Στην παρέα τους βρισκόταν ο πρώην σύντροφος της Νεσχάν, Γιώργος Λάγιος με τον Βασίλη Μιχαήλ. Πηγή περιέγραψε στο περιοδικό πως ο νεαρός εφοπλιστής κατά τη διάρκεια της βραδιάς φλέρταρε την παρουσιάστρια, η οποία όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να ανταποκρίνεται στο φλερτ του.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular