«Άκουγα θορύβους… Ήθελε κάτι να μου πει!»: Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη! Τι αποκάλυψε στο στενό του περιβάλλον;




Είναι γνωστό το πόσο δεμένος ήταν ο Παντελής Παντελίδης με την οικογένεια του. Ο ένας ήταν στήριγμα στον άλλον και όλα τα αντιμετώπιζαν μαζί! Ο χαμός του λοιπόν, άφησε πίσω του τεράστια θλίψη και οργή στην οικογένεια!

Ακόμη δεν μπορούν να εξηγήσουν τα αίτια του δυστυχήματος! Ο πατέρας του Παντελή ωστόσο, αποκάλυψε σε πολύ στενό οικογενειακό πρόσωπο, οπως αναφέρει η εσπρέσσο, πως όλο το διάστημα από την ημέρα που «έφυγε», συνέβαιναν παράξενα πράγματα στο σπίτι…Σαν να ήθελε ο Παντελής από εκεί ψηλά να τον προειδοποιήσει για κάτι! Ο κύριος Σταυρός είπε χαρακτηριστικά:

«Σαν να ήθελε κάτι να μου πει ο Παντελής. Ήμουν μόνος μου στο δωμάτιο και άκουγα ήχους, πόρτες και όλο τηλεφωνούσα στην Αθηνά να δω που ήταν ο Νίνο και ο Τριαντάφυλλος. Τα παιδιά έλειπαν. Σταμάτησαν από την ημέρα που μας έφτασε η πληροφορία, πως ο Παντελής πιθανόν και να μην οδηγούσε το αυτοκίνητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular