Δεν άντεξε την έντονη συγκίνηση και βούρκωσε η παρουσιάστρια του ΡΙΚ για τον Άριστο Σωκράτους - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν άντεξε την έντονη συγκίνηση και βούρκωσε η παρουσιάστρια του ΡΙΚ για τον Άριστο Σωκράτους - ΒΙΝΤΕΟ


Όλη η Κύπρος ένιωσε τον συγκλονισμό και την απέραντη θλίψη για τον χαμό 62 συνανθρώπων μας και κυρίως για τον συμπατριώτη μας πιλότο της μοιραίας πτήσης του Boeing Άριστο Σωκράτους.


Σε αυτό το έντονο κλίμα συναισθηματικής φόρτισης και συγκίνησης οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι είναι «αναγκασμένοι» να μεταφέρουν τις ειδήσεις όσο «μαύρες» και αν είναι.

Αυτό έπραξε και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου στο ΡΙΚ, Σταύρη Κωνσταντίνου, το βράδυ του Σαββάτου 19/3 η οποία φημίζεται για τον επαγγελματισμό της.

Ωστόσο πρώτα και πάνω απ’ όλα τα άλλα είμαστε άνθρωποι με ευαισθησίες και όσο επαγγελματίες και να είμαστε υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα συναισθήματα σου.

Η Σταύρη μιλώντας σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρέσβη της Κύπρου στη Ρωσία, Γιώργο Κασουλίδη προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης όταν της εξηγούσε πόσο δύσκολη στιγμή ήταν για εκείνο να ενημερώσει τους οικείους του Άριστου για τα κακά μαντάτα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε «ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου», με την παρουσιάστρια να βουρκώνει μαζί της και όλη η Κύπρος…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular