"Η Φρόσω βγήκε από την ΘΕΣΗ του οδηγού!" - ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ το τοπίο ο αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου Παντελίδη!

Τροχαίο Παντελίδη: Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας


Έναν μήνα μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, οι αρχές και οι εμπειρογνώμονες προσπαθούν να ρίξουν φως στις συνθήκες της τραγωδίας.

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν ο οδηγός του τζιπ με τον δικηγόρο της οικογένειας να κάνει μάλιστα λόγο για ισχυρές αποδείξεις.

Στην τηλεόραση του Star μίλησε ο Γιώργος Ζωγόπουλος, ο πρώτος άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας και τα όσα είπε έχουν τη σημασία τους.

«Τα παιδιά και τα τρία ήταν στον ουρανό του αυτοκινήτου. Δεν ήταν σε θέση, σε κάθισμα γιατί είχε ανατραπεί το όχημα και είχε συρθεί 25 μέτρα από το σημείο που ντελαπάρισε . Η κοπέλα η μια βγήκε από την αριστερή πλευρά, από την θέση του οδηγού. Τώρα αν ήταν μπροστά ή πίσω δεν ξέρω. Εγώ να σας πω την αλήθεια δάκρυσα, όταν είδα τα παιδιά σε αυτή την κατάσταση. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ποιος καθόταν στην θέση του οδηγού και τέτοια. Δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό αυτή η σκέψη. Ψάχνω να μετακομίσω το γραφείο μου για να μην βλέπω το σημείο που έγινε το τροχαίο. Πήγαινα και εγώ και άναβα το καντηλάκι του κάθε πρωί αλλά τώρα στεναχωριέμαι και δεν πάω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular