Δεν έχει ξαναγίνει: Η αστυνομία αποκτά τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση! Δείτε σε ποιο κανάλι και κάθε πότε

Δεν έχει ξαναγίνει: Η αστυνομία αποκτά τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση! Δείτε σε ποιο κανάλι και κάθε πότε


Τη δική της «φωνή» αποκτά η Ελληνική Αστυνομία μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Kontra Channel, με μια πρωτοποριακή εκπομπή που έρχεται να ταράξει τα νερά και να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση.

Η πρεμιέρα της εκπομπής «Αστυνομία και Κοινωνία»  είναι προγραμματισμένη για  το επόμενο Σάββατο 19 Μαρτίου στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Πρόκειται για μια εβδομαδιαία παραγωγή της ΠΟΑΣΥ, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών, την οποία θα παρουσιάζουν νέοι, μάχιμοι αλλά και εμφανίσιμοι αστυνομικοί και αστυνομικίνες.

Πέρα από τους 60.000 αστυνομικούς και τους χιλιάδες εργαζομένους στις διοικητικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, το πρωτότυπο πρόγραμμα αφορά το σύνολο της κοινωνίας.

Η εκπομπή της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), που εκπροσωπεί συνολικά 52 Ενώσεις από όλη τη χώρα, έχει στόχο να αναδείξει τα προβλήματα, τα λάθη, τις παθογένειες, τα «κακώς κείμενα» αλλά και τις αξιέπαινες προσπάθειες ή επιτυχίες του Σώματος.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν, εκφράζοντας τις σκέψεις τους, τα παράπονά τους ή και τις συμβουλές τους για τη βελτίωση της αστυνόμευσης.

Την ικανοποίησή του για την «φιλοξενία» της ΠΟΑΣΥ κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Kontra εξέφρασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γρηγόρης Γερακαράκος, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι πετύχαμε μια σημαντική συμφωνία με την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel. Η φωνή της ΠΟΑΣΥ αναβαθμίζεται δυνατά και τηλεοπτικά».

Σε αγαστή συνεργασία με το Kontra, θα βρίσκεται και το μέλος της ΠΟΑΣΥ, Σπύρος Κρικέτος, πολύπειρο μέλος της ΕΛ.ΑΣ με 27έτη προσφορά στο Αστυνομικό Σώμα.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται ένα τέτοιο εγχείρημα, αφού οι προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ στο παρελθόν να αποκτήσει βήμα έκφρασης δεν είχαν τελεσφορήσει.

Πλέον, η Αστυνομία βρίσκει επιτέλους τη φωνή που έψαχνε μέσα από τον φακό και τη συχνότητα του Kontra Channel, από το επόμενο Σάββατο και κάθε Σάββατο, στις 9 το βράδυ.

kontra

Κontra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular