ΒΟΜΒΑ: Ήθελαν να ανατινάξουν τον Πύργο του Άιφελ!

ΒΟΜΒΑ: Ήθελαν να ανατινάξουν τον Πύργο του Άιφελ!

Έρχεται στο φως μια παράξενη διάσταση της είδησης με τη σύλληψη, πριν από 10 μέρες, σε αυτοκινητόδρομο της Βαυαρίας ενός άνδρα από το Μαυροβούνιο στο αυτοκίνητο του οποίου είχαν βρεθεί εκρηκτικά και Καλάσνικοφ. Ο συλληφθείς είχε πει στους αστυνομικούς πως κατευθυνόταν στο Παρίσι για «να δει Πύργο του Άιφελ»! Αρνήθηκε όμως να συζητήσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.



Η αστυνομία προσπαθεί τώρα να εξακριβώσει αν υπάρχει σύνδεση με την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, σύμφωνα Γαλλικό Πρακτορείο. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της νότιας Βαυαρίας δήλωσε: «Θέλουμε να τον ανακρίνουμε για τις επιθέσεις στο Παρίσι αλλά δεν θέλει να μιλήσει».

Σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο, στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα σημείωμα πάνω στο οποίο είχε γράψει μια διεύθυνση στο Παρίσι, την οποία είχε περάσει και στο GPS του. Βρέθηκαν επίσης οκτώ τουφέκια, τρία πιστόλια και εκρηκτικά.

«Ο ύποπτος είπε πως ήθελε να δει τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι και μετά να γυρίσει σπίτι και πως δεν είχε καμία γνώση για τα όπλα και τα εκρηκτικά στο αυτοκίνητό του», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular