Μπουγιουρντί

Μπουγιουρντί


Υλικά

200γρ. φέτα
1 φέτα ντομάτα
4 φέτες πιπεριά κόκκινη (προαιρετικά)
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1/2 πιπεριά κέρατο

Εκτέλεση

Βάζετε τη φέτα σε μικρό πυρεξάκι ή πήλινο σκεύος, προσθέτετε τη ντομάτα και την πράσινη και κόκκινη πιπεριά (προαιρετικά). Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε το μπούκοβο, τη ρίγανι, αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζετε τη φέτα. Ρίχνετε το ελαιόλαδο σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 20' σε δυνατό φούρνο. Σερβίρετε ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular