Μαλλί με μαλλί Τατιάνα - Ελεονώρα! Δύο ξένες στο ίδιο κανάλι...

Μαλλί με μαλλί Τατιάνα - Ελεονώρα! Δύο ξένες στο ίδιο κανάλι...

Η μεταγραφή της είναι από τα μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα του καλοκαιριού. Η Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί να αποφάσισε να χωρίσει από το STAR, όμως δεν έμεινε χωρίς δουλειά στην τηλεόραση, παρά μόνο για λίγες ημέρες.

Η παρουσιάστρια μετακόμισε στο «Ε» αναλαμβάνοντας την απογευματινή ζώνη, τη ζώνη δηλαδή που έχει αποδείξει ότι της ταιριάζει απόλυτα και δεν κρύβει την ικανοποίησή της για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα για την Τατιάνα, η οποία θα συναντήσει στη νέα της τηλεοπτική στέγη μια άσπονδη φίλη της. Ο λόγος φυσικά για την Ελεονώρα Μελέτη, με την οποία η Στεφανίδου συνυπήρχε στο STAR και οι σχέσεις τους μόνο καλές δεν μπορούσαν να χαρακτηριστούν.



Η Τατιάνα και η Ελεονώρα, ειδικά την τελευταία σεζόν της Μελέτη στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, όχι μόνο δεν μιλούσαν αλλά υπήρχαν και γεγονότα που ακόμη σχολιάζονται στο STAR. Οι δυο τους δεν ήθελαν ούτε να συναντούνται στο πλατό και μάλιστα απέφευγε επιδεικτικά η μια την άλλη, ενώ τα καρφιά έδιναν κι έπαιρναν. Βέβαια, μπροστά σε κάμερες ή φωτογραφικούς φακούς έδειχναν ότι όλα ήταν μια χαρά ανάμεσά τους, όμως όταν έσβηναν τα φώτα, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά και η κόντρα τους είχε φτάσει στο απροχώρητο.

Το βέτο

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα ήθελαν την Τατιάνα να θέτει βέτο για την παραμονή της Μελέτη στο STAR, κάτι όμως που είχε διαψευστεί και μάλιστα κατηγορηματικά τόσο από τους υπεύθυνους του καναλιού όσο και από το περιβάλλον της παρουσιάστριας. Η κόντρα τους πάντως συνεχίστηκε και μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας και τη μεταγραφή της στο «Ε». Η Στεφανίδου δέχθηκε να αλλάξει η ώρα έναρξης της εκπομπής της και να «πέσει» απέναντι στο θωρηκτό που λέγεται Ελένη Μενεγάκη και ήθελε στις πρώτες της εκπομπές να κάνει το «μπαμ» με δυνατούς καλεσμένους προκειμένου να κοντράρει τη μεγάλη της αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular