ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Έβαλε τα κλάματα η Μενεγάκη! Η πρόταση γάμου και το μονόπετρο!

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Έβαλε τα κλάματα η Μενεγάκη! Η πρόταση γάμου και το μονόπετρο!


Η μέρα αυτή θα της μείνει αξέχαστη. Η στιγμή που αυτός ο θυελλώδης έρωτας θα οδηγηθεί στην εκκλησία έφτασε. Στη θέα του εντυπωσιακού μονόπετρου τα μάτια της παρουσιάστριας έλαμψαν από συγκίνηση και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της! Ούτε να φανταστεί δεν μπορούσε η "βασίλισσα" της ελληνικής τηλεόρασης

πως ενώ απολάμβανε αμέριμνη τις βουτιές της στον επίγειο "παράδεισό" της, στα Άχλα, θα την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Η πρόταση γάμου την πλημμύρισε ευτυχία και κρατώντας αγκαλιά τον σύντροφό της βίωνε ίσως τις πιο ξεχωριστές στιγμές στη ζωή της. Αν και κατά βάθος γνώριζε πως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, το τηλεφώνημα του αδελφού της Θοδωρή Μισόκαλου από την Κάρυστο την ξάφνιασε.


Όταν εκείνος την ενημέρωσε πως ζήτησε από την εδώ και 2,5 περίπου χρόνια σύντροφό του Χαριτίνη Ηλιάδου να τον παντρευτεί, η Ελένη δεν πίστευε στ' αυτιά της. Το σοκ της, όμως, δεν άργησε να μετατραπεί σε ενθουσιασμό και συγκίνηση και πλέον ανυπομονεί να τον καμαρώσει γαμπρό. Αν και το ζευγάρι είναι μικρό σε ηλικία, η Ελένη ξέρει πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον.

Εκείνη ήταν, άλλωστε, που στον πρόσφατο χωρισμό τους πριν από δύο μήνες περίπου έβαλε το χεράκι της για να τα ξαναβρούν, αφού θεωρεί πως η Χαριτίνη είναι η καταλληλότερη γυναίκα για τον αδελφό της. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, πως πριν λίγο καιρό μέσα από την εκπομπή της είχε εκφράσει τη συμπάθειά της σε εκείνη, τονίζοντας πως μαζί έχουν περάσει μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους. "Ο Θοδωρής γνώριζε πως έχει την ευχή της μητέρας του Ζέτας και της Ελένης γι' αυτό και δεν δίστασε να πάρει αυτή την απόφαση", αποκαλύπτει φιλικό του πρόσωπο.

Πάντως, όταν η Ελένη είδε το μονόπετρο που χάρισε ο Θοδωρης στην καλή του μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ζευγάρι στο Instagram, ένιωσε περήφανη που ο μικρός της αδελφός έγινε πλέον άντρας. Το μόνο που περιμένει πλέον είναι να καλωσορίσει και επίσημα τη Χαριτίνη στην οικογένειά της, νιώθοντας απεριόριστη χαρά για το ζευγάρι.

Του έχει τεράστια αδυναμία

Από τη μέρα που ο Θοδωρής τής ανακοίνωσε πως θα παντρευτεί την αγαπημένη του, η Ελένη δεν σταματά να κάνει σχέδια. Είναι γνωστή, άλλωστε, η αδυναμία που του έχει, καθώς όπως έχει παραδεχτεί μέσα από την εκπομπή της, λόγω του ότι είναι μεγαλύτερή του κατά 16 χρόνια τον νιώθει σαν γιο της. Όπως πάντα ήταν δίπλα του, σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής του, από τον Στρατό μέχρι την περσινή του αποφοίτηση από τη Σχολή Νομικής του European University Cyprus, το ίδιο σκοπεύει να κάνει και τώρα.

Μαζί με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου η μεγάλη μέρα για τον αδελφό της να είναι όπως ακριβώς την ονειρεύεται. "Η Ελένη θέλει πολύ να γίνει θεία, γι' αυτό λέει στον Θοδωρή μετά το γάμο να βάλουν μπρος για ένα μωρό", δηλώνει στενός συνεργάτης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular