Αυτές είναι οι καλοκαιρινές τάσεις στα νύχια! Εσύ ποια θα διαλέξεις;




Οι τάσεις στα καλοκαιρινά μανικιούρ όπως ήταν αναμενόμενο εντυπωσίασαν. Nail look που θα υπογράψουν με το στυλ τους τις εμφανίσεις σας στην παραλία, στην πόλη φορώντας urban chic look, τα ξέγνοιαστα Σαββατοκύριακα και φυσικά στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Έχουμε πει ξανά για την εμμονική κυριαρχία των nude μανικιούρ, το ίδιο όμως, συμβαίνει και με κάθε παστέλ απόχρωση. Παρόμοια και με όλες τις διάφανες gliterry υφές οι οποίες ντύνουν εναλλακτικά γαλλικά μανικιούρ υποστηρίζοντας το minimal styling των ημερών.

Η ουσία πάντως, βρίσκεται στο εξής: ένα εντυπωσιακό nail look μπορεί να αντικαταστήσει το μακιγιάζ και η απουσία μακιγιάζ τις μέρες του Καλοκαιριού συνηθίζεται ή τουλάχιστον το εφέ του nude makeup. Μια τεράστια ποικιλία ποικιλία επιλογών λειτουργεί με επιτυχία στη δομή των καλοκαιρινών look.

Τα λευκό αδιαφανές βερνίκι, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Ταιριάζει σε κοντό ή πιο μακρύ νύχι. Καθώς, επίσης αναδεικνύουν σπορ, casual ή glam look.

Τα φωτεινά παστέλ δεν θα μπορούσαν να λείψουν, ούτε φέτος. Γκρι-σιέλ παστλε τόνοι δημιουργούν ανάλαφρα σοφιστικέ look. Οι υφές τους διαφέρουν, το αξιοσημείωτο στυλ τους παρόλα αυτά πάντα ίδιο. Συμπληρώνουν μοναδικά minimal beauty look με κόκκινα κραγιόν.

Οι χρυσές μεταλλιζέ αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών συμπληρώνουν το φουτουριστικό στυλ των 60’s. Αναδεικνύουν κυρίως ένα μακρύ οβάλ μανικιούρ. Θέλουν ηλιοκαμένο δέρμα παρόλα αυτά για να δείξουν. Διαφορετικά προτιμήστε τα ευέλικτα ασημί.

Τα σκούρα μπλε αντανακλούν το Καλοκαίρι. Εκείνα με το μεταλλιζέ φινίρισμα ενδείκνυνται για rock εμφανίσεις, ενώ τα κλασικά για σοφιστικέ glam look. Μια νεανική επιλογή που ταιριάζει σε χέρια και πόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular