Έξαλλοι στον ΣΚΑΙ! Άρχισαν τις απειλές - Τι συμβαίνει στο κανάλι;



Ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε μέσω δηλώσεών του στη Real το μεγάλο αφεντικό και πρόεδρος του ομίλου ΣΚΑΪ, κ. Γιάννης Αλαφούζος, μετά από ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με την καθυστέρηση στη δημιουργία του προαναγγελθέντος ενημερωτικού καναλιού του ομίλου, το «ΣΚΑΪ 24».

Το νέο κανάλι του ομίλου, το οποίο θα έχει ενημερωτικό πρόγραμμα όλο το 24ωρο, δεν έχει καρποφορήσει ακόμα ο τρόπος που θα βγει στον αέρα καθώς και οι λεπτομέρειες του όλου εγχειρήματος καθώς όπως γράφει η Real το όλο εγχείρημα βρίσκεται υπό άκρα μυστικότητα.

30.000 θέσεις εσωτερικού από 19€! Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Κω, Σαντορίνη και Μυτιλήνη. Πτήσεις από 01/11/2018 έως 30/03/2019. Ισχύει για κρατήσεις έως 25/09/2018.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του προγράμματος του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια του οποίου υπήρξε μόνο μία απλή αναφορά στο ΣΚΑΪ 24, ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε ότι κάθε αναφορά στο νέο
εγχείρημα θα ήταν όπλο στα χέρια της κυβέρνησης για να το μπλοκάρει.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στη Real: «Mας πολεμάνε. Ήδη πήγαν να μας μλποκάρουν» και αρνήθηκε με αυτή τη διακιολογία να ανοίξει τα χαρτιά του.


Θυμίζουμε ότι άκαρπες ήταν οι προσπάθειες του ομίλου για συνεργασία με το Attica tv και το Smile ώστε να αναλάβουν ως περιφερειακά κανάλια την φιλοξενία του προγράμματους του ΣΚΑΪ 24.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular