Εκκενώνονται σπίτια στο Άργος! Ξεχείλισε το ποτάμι Ξεριάς (photos+video)



Στο μάτι του Ζορμπά βρίσκεται αυτή την ώρα ο δήμος Άργους – Μυκηνών. Σπίτια εκκενώνονται και αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί στο ποτάμι Ξεριά το οποίο έχει ξεχειλίσει.

Συναγερμός αυτή την ώρα έχει σημάνει προκειμένου να απομακρυνθούν πολίτες στα Σταθαίικα του Άργους.

Το ποτάμι Ξεριάς έχει ξεχειλίσει και Αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνονται στο σημείο για να απομακρύνουν τον κόσμο και φυσικά για να κλείσουν σε ασφαλές σημείο και την κυκλοφορία.




Προβλήματα υπάρχουν κυρίως στην οδό Κουρτακίου, καθώς τεράστιες ποσότητες νερού κατακλύζουν την πόλη στην περιοχή.

Μάλιστα διπλά στο ποτάμι βρίσκονται οίκοι ανοχής με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να απομακρύνει τις γυναίκες καθώς το νερό έμπαινε μέσα στα σπίτια.



Η προσπάθεια είναι να εγκαταλείψουν οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι τις παρακείμενες περιοχές του Ξεριά.

Η πυροσβεστική μαζί με την αστυνομία κάνουν έκκληση στον κόσμο να ανεβεί στον πρώτο όροφο των κατοικιών τους και οι υπόλοιποι να απομακρυνθούν.



Μια από αυτές είναι και η περιοχή του Αγίου Βασιλείου στην είσοδο του Άργους από Ναύπλιο. Στην γέφυρα της Πυργέλας έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις έουν δημιουργήσει προβλήματα και στις περιοχές Μύλων, Κεφαλαρίου, Κιβερίου και Σκαφιδακίου.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular