Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου;



Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και θα βρείτε πολύ σύντομο το σύντροφο που σας ταιριάζει. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και πολλοί δύσκολοι συνεργάτες σας θα αλλάξουν γνώμη.


Η αισιοδοξία σας τώρα βελτιώνει την κατάσταση.


30.000 θέσεις εσωτερικού από 19€! Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Κω, Σαντορίνη και Μυτιλήνη. Πτήσεις από 01/11/2018 έως 30/03/2019. Ισχύει για κρατήσεις έως 25/09/2018.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια καινούρια συναισθηματική κατάσταση, θα περάσει από πολλά πριν σταθεροποιηθεί. Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με καταστάσεις που δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά.



Αν ήσασταν διστακτικοί για το αν πρέπει να ξεκινήσετε δίαιτα σήμερα είναι υπέροχη ημέρα να ξεκινήσετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν σπαταλάτε τον ελεύθερο χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, θα πέσετε ψυχολογικά. Τολμήστε να αλλάξετε τις συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό σας χώρο και θα ανανεωθείτε.

Η γοητεία σας έχει ανοδική πορεία και είναι καιρός να μιλήσετε για τα σχέδιά σας.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας.

Εφαρμόστε την πειθώ σας για ένα καυτό θέμα!

ΛΕΩΝ: Όταν ένας τομέας σας δεν πάει και τόσο καλά, πρέπει να κάνετε ανακατατάξεις. Δε σας πιέζει κανείς και από εσάς εξαρτάται να κάνετε κάτι για να πάψετε να αισθάνεστε θύμα.

Μην εκνευρίζεστε σήμερα με ό,τι κι αν ακούσετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη γκρινιάζετε για τις αντιξοότητες που εμφανίζονται, αλλά διορθώστε τις. Μπορεί οι αυτοπεριορισμοί να σας μπλοκάρουν, αλλά η διάθεσή σας για να απελευθερωθείτε ενεργοποιείται.

Καλύτερα να συμβιβαστείτε παρά να εμπλακείτε σε μια έντονη διαμάχη.


ΖΥΓΟΣ: Οι μικρές παγίδες που διαισθάνεστε, εντοπίζονται στην ασυνεννοησία μέσα στις σχέσεις σας. Διευκρινίστε εκ νέου ορισμένα ασαφή σημεία, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Το κέφι σας θα σας ωθήσει να κάνετε πολλές κινήσεις σε τομείς της ζωής σας, που τελευταία θέλετε να αλλάξουν!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε ξεροκεφαλιές και περίεργες αντιδράσεις, για να μην περιπέσετε σε αντιφάσεις. Κάντε τα αρνητικά θετικά, με διπλωματία, εξυπνάδα και κυρίως με έξυπνες και ευέλικτες κινήσεις.

Αν είστε ελεύθεροι, μια πολλά υποσχόμενη συνάντηση είναι πιθανή.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας εξουθενώνουν ψυχικά. Βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας και αυτό είναι σημαντικό.

Χρειάζεστε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σας. Μην διστάζετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επαφές σας θα γίνουν πιο ουσιώδεις και θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και ανανεωμένοι. Οι προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται ακόμα δουλειά, αλλά και να καλλιεργηθεί η εμπιστοσύνη σας στους άλλους.

Σημαντικά προβλήματα θα απαιτήσουν την ψυχραιμία και την αντικειμενικότητά σας για να λυθούν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ποιοτικό και δυναμώστε τη θέση σας. Κινηθείτε ανεξάρτητα για να επιλύσετε ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα και να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες.

Εκμεταλλευθείτε αυτό ώστε να αλλάξετε την σχέση σας καθώς και τον συνήθη τρόπο που κάνετε τα πράγματα.


ΙΧΘΥΣ: Πιστέψτε σε εσάς και αναγνωρίστε τους ρόλους σας στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Νιώστε καλύτερα και βρείτε πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας.

Θα μπορέσετε σήμερα να κάνετε εύκολα κατανοητό τον εαυτό σας και θα έχετε την δυνατότητα να φθάσετε στην καρδιά των θεμάτων.


Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular