Top6: Ενημέρωση, συγκινήσεις, οικονομικά νέα αλλά και throwback memories - Αυτή η εβδομάδα τα είχε όλα.



Top6: Ενημέρωση, συγκινήσεις, οικονομικά νέα αλλά και throwback memories - Αυτή η εβδομάδα τα είχε όλα.
Ελάτε να δούμε τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομάδας όπως εσείς τις διαμορφώσατε και να κάνουμε μια μικρή αναδρομή!





6η Θέση


  • Πώς να αποφύγετε τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς για χρέη στην εφορία



Εκτεθειμένοι στον κίνδυνο να χάσουν, μέσω κατασχέσεων, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, ενοίκια, επιδοτήσεις, λοιπά εισοδήματα, τραπεζικές καταθέσεις, κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται αυτή τη στιγμή περίπου 1.784.000 φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

Ο λόγος είναι ότι η κυβέρνηση καθιστά ολοένα και πιο αυστηρές για τους οφειλέτες του Δημοσίου τις διατάξεις για τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε πρόσφατα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, οι φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία ανέρχονται σε 4.207.117.

Διαβάστε περισσότερα... ΕΔΩ





  • Ιωάννα Τούνη: Τόσα θέλω να βγάζει ο άνδρας των ονείρων μου


Το σπίτι της στην εκπομπή του Μακεδονία tv, Όλα Καλά, άνοιξε η Ιωάννα Τούνη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Το νεαρό μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό από τη συμμετοχή του στο...

Δείτε το post ΕΔΩ




  • Δεν είναι μόνο η υπόθεση Παπαγιάννη-Παυλίδου! Οι τραγικές ιστορίες που συμβαίνουν στα παρασκήνια! Ξυλοδαρμοί, θάνατοι και βρισιές! Αποκαλύπτουμε και τα ονόματα...


O Μάνος Παπαγιάννης έχει έρθει αντιμέτωπος τον τελευταίο καιρό με μία πολύ άσχημη κατηγορία και πρόκειται ασφαλώς για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου.

Οι δύο ηθοποιοί θα βρεθούν στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους μιας και ο ηθοποιός διαψεύδει ότι άπλωσε χέρι στην συνεργάτιδα του.

Την ίδια στιγμή οι εξελίξεις για τον Μάνο Παπαγιάννη είναι εναντίον του, μιας και η παραγωγή της παράσταση "Πετάει Πετάει", αποφάσισε να τον διώξει από την παράσταση μετά από επιθυμία της Σοφίας Παυλίδου αλλά και τον υπόλοιπων συναδέρφων του.

Και μπορεί τελευταία να έχει προκληθεί ντόρος γύρω από αυτό, όμως παρόμοια γεγονότα έχουν 
συμβεί και στο παρελθόν, γιατί μπορεί η θεατρική σκηνή να είναι λουσμένη στο φως, αν πάμε πίσω όμως από την κουίντα, θα δούμε κάποιες φορές το σκηνικό ν’ αλλάζει, αφού, όταν η ζωή σκηνοθετεί, οι άνθρωποι παίρνουν το ρόλο του κομπάρσου ακόμα κι αν πρόκειται για τα κορυφαία ονόματα της θεατρικής σκηνής, μόνο που εκεί το δράμα δεν είναι ρόλος αλλά πραγματικότητα.
Τότε, ο ηθοποιός, στο βωμό του «γέλα, παλιάτσο», διαχωρίζεται από τον άνθρωπο, αδελφό, γιο, που εκείνη τη στιγμή βιώνει ένα προσωπικό δράμα.
Όλες οι τραγικές ιστορίες που δεν γνωρίζαμε και τα ονόματα!


Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση ΕΔΩ



  • Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Ποιοι πρέπει να κάνουν ξανά αίτηση - Όλα τα δικαιολογητικά

Ο Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας, Δημήτρης Καρέλας, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα σχετικά με το ΚΕΑ τόνισε ότι όσοι είχαν κάνει αίτηση και υπάρχει τροποποίηση των στοιχείων τους, θα πρέπει να κάνουν εκ νέου αίτηση ακριβώς έναν χρόνο από την ημερομηνία που την είχαν κάνει πέρυσι.

Οι δικαιούχοι έχουν λάβει ήδη το μήνυμα που αναφέρει ότι μπορούν να τροποποιήσουν την αίτησή τους διότι σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση θα ανακληθεί, καθώς συμπληρώνονται 12 μήνες από την ημερομηνία έγκρισης της.

Ποιοι πρέπει να κάνουν αίτηση...

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ



  • Καρκίνος του προστάτη: Αν δείτε αυτό το σημάδι, πρέπει να πάτε στον γιατρό

Τα συμπτώματα του καρκίνου του προστάτη γίνονται συνήθως αντιληπτά μόνο αφότου ο όγκος έχει αυξηθεί αρκετά, για να ασκήσει πίεση στην ουρήθρα. Όμως, αν αντιληφθείτε ένα συγκεκριμένο πρώιμο σύμπτωμα θα πρέπει να δείτε τον γιατρό σας.

Ο καρκίνος του προστάτη παρουσιάζει το εξής: αίμα στα ούρα. Αυτό μπορεί να αποτελεί πρόωρο σημάδι, σύμφωνα με την ιατρική ιστοσελίδα Healthline.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ




1η θέση καταλαμβάνει μια είδηση που συγκίνησε και εμάς και εσάς. Η είδηση του τραγικού θανάτου ενός ηθοποιού και σκηνοθέτη  θεάτρου πάλεψε γενναία μέχρι τελευταία στιγμή για την ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε... 



Όπως γράφτηκε στο facebook: «Υπηρέτησε για 35 χρόνια το παιδικό θέατρο στην Ελλάδα. Η τελευταία στέγη του το θέατρο Μπρόντγουαιη. Αξιόλογες παιδικές παραστάσεις του ήταν “Το 
πανηγύρι των ζώων” (2016), “Τα παραμύθια της γιαγιάς” (2017), “Ο παπουτσωμένος γάτος” το 2015 κ. α Βοήθησε και έχτισε πολλούς ηθοποιούς αλλά και σκηνοθέτες και τραγουδιστές. Από τις αρχές Ιανουαρίου όμως ολομόναχος πάλευε για τη ζωή του στην εντατική του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ»...

Δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular