Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (11/01) από την Άντα Λεούση!



Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τη δημιουργική σας διάθεση και την πρακτικότητα να σας βοηθήσουν. Συγκρατηθείτε και μην ενδώσετε στη νευρικότητα, αλλά ούτε να παρασυρθείτε και να κάνετε επιπόλαιες κρίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ικανότητες που έχετε σε συνδυασμό με τις αρετές σας, θα σας επιτρέψουν να βγάζετε σωστά συμπεράσματα. Πάψτε να κάνετε συνέχεια το λάθος να κολλάτε στην τελειομανία σας.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Φανείτε πιο τρυφεροί και συμπονετικοί με τα προβλήματα των άλλων. Η σημερινή μέρα θα σας δώσει καλές προοπτικές για συνεργασίες και συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτιμήσετε σωστά τα άτομα που σας πλαισιώνουν για να σας βοηθήσουν. Θα έχετε αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σας και οι συγκυρίες να δουλέψουν προς όφελός σας.

ΛΕΩΝ: Αλλαγές στο πρόγραμμά αλλά και στην καθημερινότητά σας, προμηνύει η σημερινή ημέρα. Θα επικρατήσουν άλλες αντιλήψεις στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά και στον επαγγελματικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα που δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά και γίνεται πιο ρεαλιστές. Στρωθείτε χωρίς καθυστέρηση σε αυτά που πρέπει, ακόμα και αν δε σας αρέσουν.

ΖΥΓΟΣ: Το κλίμα θα είναι σύνθετο και θα χρειάζονται παντού καλύτεροι συνδυασμοί. Πλησιάστε ανθρώπους που σας αγαπούν με χαμόγελο και περιορίζοντας λόγια που θα τους δυσαρεστήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κατάσταση που επικρατεί αρχίζει να βελτιώνεται, αλλά δεν μπορούν να γίνουν όλα μονομιάς. Συγκεντρωθείτε και μη βιαστείτε να προβείτε σε ρίσκα του οικονομικού σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο εργασιακός φόρτος που έχετε είναι πραγματικά μεγάλος και εξουθενωτικός. Επειδή θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές, φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αυτοσχεδιάσετε όταν το απαιτήσει η εργασία σας. Σκεφτείτε προσεκτικά τις αλλαγές που έχετε υπόψη, χωρίς να παρασύρεστε από παρορμητικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας φροντίζοντας τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων σας. Βρείτε τρόπους που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ευπαρουσίαστοι και προσιτοί στους άλλους.

ΙΧΘΥΣ: Δείξτε μεγαλύτερη επιείκεια προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Συγχωρήστε τους κάποια λάθη και μην τα εκμεταλλεύεστε για να ανεβάζετε τον εαυτό σας.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular