Ανάλογα με το Ζώδιό σας, δείτε ΠΩΣ θα ερωτευτείτε το 2018!

Έχει μείνει μόνο ένας μήνας πριν το τέλος του 2017 και την αρχή του νέου χρόνου. Επειδή όμως το 2017 ήταν μοναχικό, αυτό δεν σημαίνε...





Έχει μείνει μόνο ένας μήνας πριν το τέλος του 2017 και την αρχή του νέου χρόνου. Επειδή όμως το 2017 ήταν μοναχικό, αυτό δεν σημαίνει πως έτσι θα είναι και το 2018. Όπως κάθε άλλη χρονιά, θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες που πιθανώς να φέρουν την αγάπη στην ζωή σας.

Οπότε, εδώ είμαστε για να σας πούμε τι να κάνετε εάν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά του τέλειου συντρόφου το 2018


1. Κριός

Απλά χαλαρώστε και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει προς όφελός σας. Είναι μοιραίο να βρείτε την πραγματική αγάπη το 2018. Μπορεί να μην συμβεί από το πουθενά, αλλά σύντομα τα πράγματα θα φέρουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

2. Ταύρος

Θα κάνετε μία επιφανειακή σχέση. Μπορεί να είναι σύντομη αλλά θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε. Μπορεί να μην κρατήσει πολύ αλλά θα έχει μεγάλο αντίκτυπο για το πώς σκέφτεστε την αγάπη.

3.. Δίδυμος

Είναι δύσκολο να ξεπεράσετε την παλιά σας σχέση. Σας αρέσει να μένετε στις αναμνήσεις από τις στιγμές που ζήσατε μαζί. Γι’αυτό, θα προτιμήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι. Οι μοναχικές νύχτες όμως τελικά θα τελειώσουν με τον άνθρωπο αυτό να επιστρέφει στην ζωή σας. Θα είναι έτοιμοι να δουν πίσω από τις διαφορές σας και θα σας δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες.


4. Καρκίνος


Θα υπάρξει αγάπη αλλά όχι με κάποιον. Θα αγαπήσετε τα πάντα γύρω σας και θα έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας. Μερικές φορές είναι καλύτερο να κάνουμε ένα διάλειμμα και να έχουμε την καλύτερη συντροφιά που μπορούμε – τον εαυτό μας. Σε αυτή την φάση, το σημαντικότερο είναι να βρείτε τον εαυτό σας.

5. Λέων

Θα καταλάβετε πως ένας παλιός σας φίλος έχει πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Τον θεωρούσατε απλά φίλο αλλά η σχέση σας θα εξελιχτεί σε τέτοιο βαθμό που θα θέλετε να κάνετε ξανά σχέση μαζί του. Αυτό θα φέρει και αλλαγή στο πώς κοιτάτε τον εαυτό σας. Και εάν το νιώθετε σωστό, πιθανώς να ενώσετε ξανά τις ζωές σας.

6. Παρθένος

Δεν θα πρέπει να ψάχνετε για την αγάπη στην παρούσα φάση. Θα βρείτε τον πιο ειλικρινή και έμπιστο φίλο που θα μπορούσατε να ζητήσετε. Δεν χρειάζεται να είναι ρομαντικό αλλά θα σας γεμίζει και θα νιώθετε οικεία. Θα βρείτε παρηγοριά στην υποστήριξή του και θα τον εμπιστεύεστε.

8. Σκορπιός

Θα βρείτε την πραγματική αγάπη. Θα είναι ένα συναίσθημα που δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε και αν μείνετε πιστοί στην καρδιά σας δεν θα χρειαστεί να ψάξετε για κάτι άλλο. Ο έρωτας μεταξύ σας θα είναι κάτι πολύ δυνατό και σημαντικό!

9. Αιγόκερως

Θα δείτε να απομακρύνεστε σιγά σιγά από την τωρινή σας σχέση. Δεν θα υπάρχει πια ο ενθουσιασμός που υπήρχε κάποτε. Αυτόν τον χρόνο, ωστόσο, θα ξυπνήσετε από τον ύπνο και θα γνωρίσετε τον πραγματικό έρωτα.

10. Τοξότης

Δυστυχώς, το 2017 δεν ήταν και τόσο ρομαντικό. Αλλά η περίοδος της ξηρασίας θα τελειώσει και νέες ευκαιρίες και πιθανότητες θα ανθίσουν τον ερχόμενο χρόνο. Απλά κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά, μείνετε ήρεμοι και κάποιος ιδιαίτερος άνθρωπος θα σας χτυπήσει την πόρτα σύντομα.

11. Υδροχόος

Θα αντιμετωπίσετε ένα παλιό κεφάλαιο που κάποτε ήταν μία πολύ καλή σχέση. Το σύμπαν θα συνωμοτήσει ξανά και θα βρείτε την ευτυχία ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Θα καταλάβετε πόσο τυχεροί είστε και θα ενθουσιαστείτε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτή τη φορά μην αφήσετε αυτό το άτομο αυτό να φύγει.

12. Ιχθύς

Μπορεί να βιώσατε απογοητεύσεις και να ρίχνετε το φταίξιμο στον εαυτό σας. Ωστόσο, ήρθε ο καιρός να γυρίσετε σελίδα. Θα ξεχάσετε το παρελθόν και θα ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας. Τώρα, αρχίζετε να καταλαβαίνετε πως πρέπει να συνδεθείτε ξανά με τον εαυτό σας και αυτό ακριβώς θα κάνετε.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular