Μαρμελάδα ρόδι

Μαρμελάδα ρόδι Υλικά συνταγής


4 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη
χυμός από 2 1/2 λεμόνια
5 φλιτζάνια χυμό ροδιού
τα σπόρια από 3 ρόδια






Εκτέλεση συνταγής

Κόβετε τα ρόδια στη μέση και αφαιρείτε τα σπόρια τους.
Σε μια κατσαρόλα βράζετε το χυμό ροδιού με τη ζάχαρη για 35' περίπου σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να αποκτήσετε σιρόπι. Προσθέτετε το χυμό από τα λεμόνια και τα σπόρια από τα ρόδια.
Βράζετε για 40' ακόμα σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να πήξει η μαρμελάδα. Την μεταφέρετε σε αποστειρωμένα βάζα. Αφήνετε τη μαρμελάδα να κρυώσει και τη βάζετε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular