Φρενίτιδα για τα €8.000.000: Πόσες στήλες Τζόκερ έχουν παιχτεί από την Πέμπτη;

Φρενίτιδα για τα €8.000.000: Πόσες στήλες Τζόκερ έχουν παιχτεί από την Πέμπτη;


Φρενίτιδα έχει προκαλέσει το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ που κληρώνει απόψε το Τζόκερ.

Η κίνηση στα πρακτορεία είναι ιδιαίτερα αυξημένη, καθώς ο καθένας θέλει να διεκδικήσει το μερίδιο της τύχης που του αντιστοιχεί. Το δέλεαρ είναι μεγάλο και η σκέψη ότι έξι νούμερα μπορούν να αλλάξουν τη ζωή ενός ανθρώπου, προκαλεί ενθουσιασμό και ελπίδα.

Τα απανωτά τζακ ποτ των τελευταίων κληρώσεων ανέβασαν το ποσό που θα διεκδικήσουν το βράδυ της Κυριακής οι τυχεροί στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σημαντικά είναι και τα ποσά που θα μοιραστούν και στις μικρότερες κατηγορίες.

Μετά το δωδέκατο συνεχές τζακ ποτ στη μεγάλη κατηγορία, που ανέβασε κι άλλο τα διανεμόμενα κέρδη, αναμένεται να καταγραφεί αυξημένη προσέλευση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ έως σήμερα το βράδυ.

Είναι ενδεικτικό ότι για την κλήρωση της Πέμπτης συμπληρώθηκαν συνολικά 10.493.672 στήλες, αν και κανείς δεν κατάφερε να πιάσει όλους τους αριθμούς και να κερδίσει το ιλιγγιώδες ποσό των 7 εκατομμύρια ευρώ.

Τα πρακτορεία θα δέχονται δελτία μέχρι και τις 9:30 το βράδυ, ενώ η κλήρωση των τυχερών αριθμών είναι προγραμματισμένη λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular