ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ ΜΕ 2 ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ!

 urlhttpa2889z1.americdn.comwp-contentuploads201504natural-remedy-against-all-types-of-allergies-consisted-of-2-ingredients


Η αλλεργία είναι μια υπερευαισθησία σε ορισμένες ουσίες, ενώ η αλλεργική αντίδραση είναι μια αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος στις εισερχόμενες σε αυτό αλλεργικές ουσίες. Οι κύριες ουσίες (αλλεργιογόνα) που προκαλούν αλλεργική αντίδραση μπορεί να περιλαμβάνουν: γύρη, κάποια τρόφιμα, μικροοργανισμούς, μέρη του σώματος των ζώων (π.χ. τρίχες), δηλητηριώδη έντομα και άλλα πολλά.

Το healthyfoodstar μας δίνει μια πολύ καλή συνταγή που είναι θαυματουργή για ανθρώπους επιρρεπείς σε αλλεργίες και ιδιαίτερα για μικρά παιδιά.

Συστατικά που απαιτούνται:

– 2 φλιτζάνια κατσικίσιο γάλα
– 1 φλιτζάνι νερό
– ¼ του φλιτζανιού φρεσκοστυμμένο χυμό κολοκύθας

Μέθοδος παρασκευής:

Βράζουμε το νερό και στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει. Μόλις κρυώσει προσθέτουμε το γάλα της κατσίκας και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το χυμό κολοκύθας και στη συνέχεια ανακατεύουμε πολύ καλά.

Τρόπος κατανάλωσης:

Πίνουμε μισό φλιτζάνι 3-4 φορές την ημέρα, μισή ώρα πριν από το γεύμα, αφού βεβαωθούμε ότι έχουμε θερμάνει το ρόφημα στους 35 βαθμούς Κελσίου πριν από την κατανάλωση του. Επαναλαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία για έναν ολόκληρο μήνα.

Ιδιότητες

Το κατσικίσιο γάλα περιέχει πρωτεΐνες που δρουν ενάντια στις αλλεργίες πολλών ανθρώπων. Είναι επίσης χρήσιμο για τον καθαρισμό του ήπατος και της χοληδόχου κύστης. Η κολοκύθα, από την άλλη, είναι διαιτητικός παράγοντας για πολλές ασθένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular